Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ε.Ε. για προσωπική εμπειρία στη δημοσιογραφία Αίτηση για το πρόγραμμα «Youth4S» 2019 μπορούν να υποβάλουν οι φοιτητές δημοσιογραφίας. Καλούνται να στείλουν τα καλύτερα...

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ε.Ε. για προσωπική εμπειρία στη δημοσιογραφία Αίτηση για το πρόγραμμα «Youth4S» 2019 μπορούν να υποβάλουν οι φοιτητές δημοσιογραφίας. Καλούνται να στείλουν τα καλύτερα κείμενα ή εικόνες σχετικά με ένα χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. έργο, ώστε να κερδίσουν ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες και να καλύψουν την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Πόλεων και των Περιφερειών 2019 τον Οκτώβριο, την κύρια εκδήλωση της Ευρώπης για την πολιτική συνοχής, η οποία συγκεντρώνει πολλά ενωσιακά, εθνικά και τοπικά πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογράφους από ολόκληρη την Ευρώπη. Οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα κατάρτισης με δημοσιογράφους, να επισκεφτούν τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. και να δουν τα άρθρα τους δημοσιευμένα στο περιοδικό "Panorama". Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε συμμετέχοντες από κράτη - μέλη της Ε.Ε., καθώς και από γειτονικές και υποψήφιες χώρες. Θα επιλεγούν 33 νέοι. Η προθεσμία για υποβολή αίτησης λήγει στις 15 Ιουλίου 2019.

Καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου στην εκπομπή «Η επόμενη μέρα», είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, ο βουλευτής της Ν.Δ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Tύπου του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου και η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λουίζα Ράζου. Στην ΕΡΤ1, απόψε, ώρα 22.00.

 

Δείτε όλα τα σχόλια