Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.1°C21.3°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.5°C19.4°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.0°C16.6°C
3 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.6°C18.6°C
1 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C17.9°C
2 BF 52%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Η Αμαλία Κυπαρίσση αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύντριας Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ομίλου ΣΚΑΪ. Τη θέση κάλυπτε έως τώρα ο Χάρης Γούλιος. Η Α. Κυπαρίσση είναι δημοσιογράφος και έχει διατελέσει στο παρελθόν υπεύθυνη Επικοινωνίας στο γραφείο του Θοδωρή Ρουσόπουλου στη διάρκεια της υπουργικής του θητείας στην κυβένηση Καραμανλή.

Τον φάκελο «ευρωεκλογές» ανοίγει η εκπομπή «Focus» με τον Πάνο Χαρίτο, απόψε ώρα 11 μ.μ. στην ΕΡΤ1. Πρώτος σταθμός το Παρίσι: η προσέγγιση των Γάλλων πολιτών, τα ζητούμενα και οι προσδοκίες από τις ευρωπαϊκές εκλογές του Μαΐου θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκπομπής που θα μεταδοθεί απευθείας από τη γαλλική πρωτεύουσα. Πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, αναλυτές και δημοσιογράφοι μιλούν στην εκπομπή για το διακύβευμα της κάλπης, την οικονομική ύφεση και τις πολιτικές λιτότητας, καθώς και για την άνοδο της Ακροδεξιάς.

Κατασκηνωτικό επίδομα από τον ΕΔΟΕΑΠ Στη χορήγηση κατασκηνωτικού επιδόματος για το 2019, υπό προϋποθέσεις, θα προχωρήσει ο ΕΔΟΕΑΠ στους ασφαλισμένους που δεν θα το λάβουν από τον ΟΑΕΔ, από τον οποίο μπορούν να το διεκδικήσουν έως την ερχόμενη Δευτέρα. Ο ΟΑΕΔ χορηγεί το επίδομα σε εργαζόμενους και ασφαλισμένους με πραγματικό οικογενειακό εισόδημα (φορολογικό έτος 2017) έως 28.000 ευρώ. Οι ασφαλισμένοι που δεν πληρούν τα κριτήρια του ΟΑΕΔ θα ενημερωθούν από τον ΕΔΟΕΑΠ για τους όρους χορήγησης του επιδόματος από τον Οργανισμό.

Προσωπικό ΕΣΡ: Κάτω τα μολύβια Αναστέλλουν άμεσα την υπερωριακή τους εργασία οι εργαζόμενοι στο ΕΣΡ, μέχρι την καταβολή της αποζημίωσης, όπως προβλέπεται από το ενιαίο μισθολόγιο, «για την καταβολή εφάπαξ πρόσθετης αμοιβής στο προσωπικό που συμμετέχει στην οργάνωση, διεξαγωγή και υποστήριξη διαγωνισμών φορέων του Δημοσίου». Οι εργαζόμενοι του ΕΣΡ επικαλούνται διαβεβαίωση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής ότι θα καταβαλλόταν η νόμιμη αποζημίωση που προβλέπει το ενιαίο μισθολόγιο για την υπερωριακή εργασία στη διάρκεια της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, όμως έχουν περάσει τρεις μήνες χωρίς ανταπόκριση. Την επιστολή διαμαρτυρίας τους αποστέλλουν στον πρόεδρο της Βουλής, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL