Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης, σε μια εφόλης της ύλης συνέντευξη, είναι ο καλεσμένος της Αναστασίας Γιάμαλη, αύριο Κυριακή 6.55 μ.μ. στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra.

Στο Παρίσι, εκεί που «χτυπά» η καρδιά των "Κίτρινων Γιλέκων", βρέθηκε η Γιάννα Παπαδάκου με την κάμερα της εκπομπής «Checkpoint Alpha». Εκεί μίλησε με τους συμμετέχοντες, αλλά και με επικεφαλής του κινήματος. Την πλευρά του νομικού κόσμου της Γαλλίας εκφράζει ο γνωστός δικηγόρος Ζαν Πιέρ Μινάρ. ενώ ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός συγκρίνει τα "Κίτρινα Γιλέκα" με τα γεγονότα του Μάη του ’68. Η εκπομπή περιλαμβάνει επίσης συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Πέτρος Κόκκαλης στον Σ. Κοτρώτσο Στην «Επόμενη μέρα» τη Δευτέρα ώρα 10 μ.μ., καλεσμένοι είναι το μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Στάικος, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Παύλος Χρηστίδης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι Θανάσης Χειμωνάς και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Καπερνάρος. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής ο Πέτρος Κόκκαλης μιλά για τη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Στη Στουτγκάρδη και στο Βερολίνο ταξίδεψε ο Κώστας Αργυρός και αναζήτησε τη σχέση της σημερινής Γερμανίας και των Γερμανών με την Ευρώπη. Αν και οι σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης επιβεβαιώνουν τον φιλοευρωπαϊσμό της μεγάλης πλειονότητας των Γερμανών, συχνά διακρίνεται ένα αίσθημα ανωτερότητας. Ο Κ. Αργυρός μίλησε με εκπροσώπους της κίνησης πολιτών «Σφυγμός της Ευρώπης», η οποία συγκροτήθηκε λίγο μετά το δημοψήφισμα για το Brexit, και προσπάθησε να δει πόσο μπορεί να κινητοποιήσει την κοινή γνώμη η «ευρωπαϊκή ιδέα». Αύριο Κυριακή, ώρα 5 το απόγευμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL