Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Κύρωση ύψους 30.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον ΣΚΑΪ επειδή προέβαλε υλικό της ποινικής διαδικασίας, ένορκες καταθέσεις κ.λπ. για την υπόθεση της «παράγκας» στο ποδόσφαιρο. Η υπόθεση αφορά την έρευνα της Δικαιοσύνης για τη διαπλοκή και τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο, που προέβαλε ο ΣΚΑΪ το 2015 από την εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Ο... λόγος του Κυρίου Κύρωση και στον ραδιοφωνικό σταθμό Πειραϊκή Εκκλησία, ύψους 3.000 ευρώ, επέβαλε το ΕΣΡ. Η κύρωση επεβλήθη καθώς από τη συχνότητα του σταθμού συνεργάτης αναφερόταν με απαξιωτικό τρόπο στο πολιτικό σύστημα, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων τη Βουλή «χαμαιτυπείο». Ο ραδιοφωνικός σταθμός έχει διακόψει τη συνεργασία του με τον συγκεκριμένο παραγωγό.

Ευρωγκάλοπ στο Open Την πρώτη δημοσκόπηση που γίνεται για την «ευρωκάλπη» από τηλεοπτικό σταθμό παρουσιάζει απόψε το Open από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η Έλλη Στάη και ο διευθύνων σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος παρουσιάζουν και συζητούν τα πρώτα στοιχεία. Σχολιάζουν ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας.

Ενώ η Motor Oil ανακοίνωσε επισήμως την ολοκλήρωση της εξαγοράς πλειοψηφικού πακέτου του Alpha, ήδη από τις 22 Μαρτίου -μέσω της δαιδαλώδους διαδικασίας που είχε ανακοινώσει από τον περασμένο Οκτώβριο-, τα συμβόλαια δεν έχουν φτάσει ακόμη προς έγκριση στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Υπενθυμίζεται ότι οι μεταβιβάσεις μετοχών των ραδιοτηλεοπτικών επιχειρήσεων οφείλουν να επικυρώνονται από την ανεξάρτητη αρχή.

"Δυσχέρειες" για τη συμπλήρωση πόθεν έσχες από τους δικαστικούς Έως τις 30 Απριλίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής πόθεν έσχες από τους υπόχρεους, με τροπολογία του κατατέθηκε στη Βουλή. Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση, η παράταση δίνεται μετά από αίτημα που υπέβαλαν δικαστικές ενώσεις και άλλοι φορείς υπόχρεων προσώπων επικαλούμενοι δυσχέρειες κατά τη συγκέντρωση των συνυποβαλλόμενων δικαιολογητικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL