Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Χωρίς την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σήμερα το Star και έως την Πέμπτη. Το κανάλι υπέστη την κύρωση διακοπής μετάδοσης της εκπομπής για τρεις μέρες από το ΕΣΡ (συν πρόστιμο 100.000 ευρώ) διότι προέβαλε την αστυνομική επιχείρηση ανάσυρσης του πτώματος της άτυχης δολοφονημένης Αγγελικής Τοπαλούδη. Η ποινή επεβλήθη για προσβολή μνήμης νεκρού και προστασία ανηλίκων. Το ΕΣΡ απέρριψε σχετική προσφυγή του Star, το οποίο θα προβάλει άλλο πρόγραμμα.

Τα μάζεψε ο ΣΚΑΪ Το τάχα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το διαμέρισμα της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη απέσυρε ο ΣΚΑΪ μετά το εξώδικο που του απέστειλε. Ο ΣΚΑΪ παραδέχεται ότι «η ίδια η εισαγγελέας δεν εμπλέκεται σε φοροδιαφυγή, καθώς δεν απέκρυψε οποιαδήποτε υποχρέωση». Επειδή όμως κάποιος πρέπει να φταίνε για την μπαρούφα που είπαν και επειδή οι ίδιοι δεν παραδέχονται ποτέ τις μπαρούφες τους, τα ρίξανε στους... πωλητές του διαμερίσματος! Αναφέρουν έτσι ότι «από τους ελέγχους των εφοριακών προκύπτει πως οι πωλητές του διαμερίσματος οπωσδήποτε δεν κατέβαλαν φόρους»...

Αδικία Nielsen για την ΕΡΤ Sports Τον αγώνα ΠΑΟ - Ολυμπιακός που μετέδωσε η ΕΡΤ Sports μετράει η Nielsen με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τα ιδιωτικά κανάλια. Αποτέλεσμα στους αγώνες της ΕΡΤ Sports να εμφανίζεται μικρότερη τηλεθέαση. Προσοχή τι ακριβώς γίνεται: Στα ιδιωτικά κανάλια η Nielsen μετράει τον καθαρό χρόνο του αγώνα, ξεχωρίζοντας μάλιστα Α' και Β' ημίχρονο. Στον αγώνα από την ΕΡΤSports, την περασμένη Κυριακή, η τηλεθέαση περιλαμβάνει όχι μόνο το διάλειμμα του ημιχρόνου, αλλά και τη σύνδεση πριν από την έναρξη και τις συνεντεύξεις μετά τη λήξη του αγώνα. Διάρκεια προγράμματος 2.45 ώρες. Δεν είναι δίκαιο.

Παρά ταύτα, το ντέρμπι ΠΑΟ- Ολυμπιακός -μαζί με το ημίχρονο, τις συνεντεύξεις και τη διακοπή- είχε τηλεθέαση 954.000 τηλεθεατές κατά μέσον όρο στο μέσο λεπτό μετάδοσης. Ήρθε δεύτερο πρόγραμμα στην ημέρα μετά το "Your Face Sounds Familiar" του ΑΝΤ-1 που έφτασε τους 975.000 τηλεθεατές κατά μέσον όρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL