Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Η Ελλάδα να βγει κερδισμένη με ένα τραγούδι που να έχει αξία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Ελλάδα να βγει κερδισμένη με ένα τραγούδι που να έχει αξία

«Θα πρέπει η συμμετοχή μας στη Eurovision να έχει αξία και να είναι ευπρεπής».

«Είναι μία διεθνής γιορτή μουσικής με τεράστια δύναμη, η οποία πρέπει να στραφεί υπέρ μας».

Με τα λόγια αυτά έδωσε το στίγμα της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, πρόεδρος της ομάδας εργασίας για την Eurovision και μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ, τονίζοντας από τη μία πλευρά το καλλιτεχνικό μέρος της συμμετοχής, το οποίο πρέπει να είναι σπουδαίο και όμορφο, και από την άλλη την εκπροσώπηση της χώρας σε μια διεθνή οργάνωση, από την οποία η Ελλάδα θα πρέπει να βγει κερδισμένη. Η Κατερίνα Ντούσκα εξάλλου ήταν προσωπική, δική του επιλογή και ήδη λαμβάνει τις καλύτερες κριτικές από πολλές πλευρές.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ραδιομέγαρο για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό Κατερίνα Ντούσκα αναφέρθηκε στην ομάδα με την οποία δημιούργησαν το τραγούδι «Better Love» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είμαστε φοβερή ομάδα, με ήθος, κοινό όραμα και ταυτότητα, δουλεύουμε σκληρά και με άποψη» και συμπλήρωσε ότι αισθάνεται ασφαλής και σίγουρη ότι όλοι θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό.


Κατερίνα Ντούσκα

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos ΕΜΙ Μαργαρίτα Μάτσα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αποτελεί ευχάριστη έκπληξη η επιλογή της Κατερίνας και ότι στόχος όλων είναι να ξαναμπεί η Ελλάδα στο παιχνίδι. Στην εξαιρετική εντύπωση που έχουν δημιουργήσει η φωνή και το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα στο κοινό αναφέρθηκε η διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ Μαρία Κουφοπούλου και υπογράμμισε ότι αυτή τη φορά πηγαίνουμε δυναμικά με πολύ κέφι και όρεξη.

Για το τραγούδι μίλησαν επίσης ο συνδημιουργός Leon of Athens (Τίμος Βερέμης), καθώς και η Έφη Γούση, σκηνοθέτις του video clip και υπεύθυνη για τη σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL