Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.6°C21.2°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C22.0°C
2 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
20.1°C20.1°C
2 BF 47%
Μουσικό αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μουσικό αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη

Οι  πενιές και η μουσική του ανθρώπου που άλλαξε με το στιλ του και το μπουζούκι του, την πορεία του λαϊκού τραγουδιού και ένωσε μουσικά «λαό και Κολωνάκι» θα πλημμυρίσουν τις οθόνες μας αύριο το βράδυ στην ΕΡΤ1.

Ο Μανώλης Χιώτης και οι επιτυχίες του θα ακουστούν στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος. «Οδηγοί» στο  μουσικό ταξίδι στο παρελθόν τέσσερις υπέροχοι σολίστες του μπουζουκιού: οι Μανώλης Καραντίνης, Γιάννης Σινάνης, Θανάσης Βασιλάς και Γιώργος Αλτής, βιογράφος του  μεγάλου λαϊκού συνθέτη.

Τραγουδούν η Πέννυ Μπαλτατζή, οι Gadjo Dilo, ο Δώρος Δημοσθένους, η Μαρία Γράμψα, η Αφροδίτη Χατζημηνά και ο Γιώργος Αλτής, ενώ επιτυχίες του Χιώτη ερμηνεύουν με τον ξεχωριστό τους τρόπο και οι ηθοποιοί Νέλλη Γκίνη, Παναγιώτης Πετράκης, Σταύρος Νικολαΐδης και Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στη μεγάλη παρέα της βραδιάς οι σκηνοθέτες  Γιώργος Βάλαρης και Κέλλυ Σταμουλάκη, οι ηθοποιοί Πασχάλης Τσαρούχας, Πέτρος Ξεκούκης, Ευτυχία Φαναριώτη, καθώς και ο πιανίστας Μιχάλης Παπαδάκης. Αύριο Σάββατο, στις 10 μ.μ. στην ΕΡΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL