Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Πάνος Χαρίτος στη Βενεζουέλα Το πρώτο μέρος μιας δημοσιογραφικής αποστολής στη Βενεζουέλα, τη χώρα της... δίαιτας, όπως δηκτικά την αποκαλούν οι κάτοικοί της, παρουσιάζει η εκπομπή «Roads» απόψε,...

Ο Πάνος Χαρίτος στη Βενεζουέλα Το πρώτο μέρος μιας δημοσιογραφικής αποστολής στη Βενεζουέλα, τη χώρα της... δίαιτας, όπως δηκτικά την αποκαλούν οι κάτοικοί της, παρουσιάζει η εκπομπή «Roads» απόψε, ώρα 00.15, η ΕΡΤ1. Ακαδημαϊκοί, καλλιτέχνες, πολιτικοί και καθημερινοί άνθρωποι μιλούν στον φακό και τον Πάνο Χαρίτο. Αποκαλύπτουν τη δική τους αλήθεια για την κατάσταση στη χώρα, τις τρέχουσες εξελίξεις, τα όνειρά τους για το μέλλον και τα λάθη του παρελθόντος.

Μιλούν για τον Τσάβες, τον Μαδούρο και τον Γκουαϊδό, το πετρέλαιο και τις ΗΠΑ, τη δημοκρατία και τις ελλείψεις στα τρόφιμα, την ανασφάλεια και την επιμονή ενός λαού που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής. Το δεύτερο μέρος της έρευνας θα μεταδοθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019.

Γυρίσματα ταινίας στην πλατεία Συντάγματος Ο Νίκος Παππάς μίλησε στον ρ/σ Στο Κόκκινο για την πολιτική ενίσχυσης των οπτικοακουστικών παραγωγών με αφορμή τα γυρίσματα ιταλοαμερικανικής ταινίας στο Σύνταγμα: «Όταν ξεκινήσαμε τη δημιουργία του πλαισίου επιδότησης παραγωγών, η αντιπολίτευση έλεγε ότι θα αποτύχουμε. Σήμερα η Ελλάδα έχει μακράν το πιο ανταγωνιστικό πλαίσιο για τη στήριξη των παραγωγών. Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο, έχουν ήδη εγκριθεί για επιδότηση σχεδόν 30 παραγωγές».

Η 24Media επενδύει στη HuffPost Greece Εξαγόρασε πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Farosnet, της εταιρείας που λειτουργεί τη HuffPost Greece σε συνεργασία με τη Verizon Media. Η HuffPost Greece, με περισσότερους από 2 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες, είναι ένα ειδησεογραφικό site με πρωτογενές περιεχόμενο.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απόψε στο Σύνταγμα

Σήμερα η Αριστερά και ο δημοκρατικός κόσμος θα στείλουν ένα μεγάλο μήνυμα από την πλατεία Συντάγματος. Ένα μήνυμα συσπείρωσης και αγώνα για την Ελλάδα των πολλών. Για την Ελλάδα της δημοκρατίας, της...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο