Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Η ΕΡΤ στη συνάντηση Τραμπ - Κιμ Γιονγκ Ουν Η ιστορική συνάντηση μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονκ Ουν στο Ανόι του Βιετνάμ, συνάντηση με παγκόσμιο ενδιαφέρον, καλύπτεται απευθείας από την ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση θα είναι παρούσα και θα καταγράψει. Η αποστολή της ΕΡΤ και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Απόκης, με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις στις 27 και 28 Φεβρουαρίου, θα μεταδώσουν άμεσα όλες τις εξελίξεις από τη συνάντηση των δύο ηγετών, που θα διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της κορεατικής χερσονήσου.

"Criminal Minds" στο Open Τον 11ο κύκλο της αμερικανικής αστυνομικής σειράς "Criminal Minds" εξασφάλισε το Open και θα ξεκινήσει να μεταδίδει από αύριο Πέμπτη. Πρόκειται για τις υποθέσεις μιας ομάδας επίλεκτων ψυχολόγων του FBI που εξιχνιάζουν τα πιο ειδεχθή εγκλήματα διαβάζοντας το μυαλό των επικίνδυνων εγκληματιών. Η σειρά συγκεντρώνει από τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι.

Μύθοι και αλήθειες γύρω από τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και το πώς διαμορφώνεται ο ενεργειακός χάρτης στη νοτιοανατολική Μεσόγειο θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκπομπής «Επόμενη μέρα» με τον Γιάννη Φασουλά, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10 μ.μ. στην ΕΡΤ1. Στο στούντιο, επιστήμονες και ερευνητές από την Ελλάδα και την Κύπρο αναλύουν τις εξελίξεις γύρω από το θέμα των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.

"Ουδέποτε χάσαμε τον τίτλο μας 'Espresso' και δεν τίθεται κανένα θέμα διακοπής έκδοσης της εφημερίδας 'Espresso'" σημειώνει σε ανακοίνωση της η Εστία Επενδυτική ΜΜΕ του Γιάννη Φιλιππάκη, η οποία εκδίδει επίσης τις εφημερίδες «Δημοκρατία», «Εστία» κ.ά. Συμπληρώνει μάλιστα ότι «θα λάβει κάθε νόμιμο μέτρο εναντίον όσων κακόπιστα και παράνομα επιβουλεύονται τον τίτλο της». Η Εστία Επενδυτική κατέθεσε ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ενώπιον της Διοικητικής Επιτροπής Σημάτων ανακοπές με αίτημα την ακύρωση αποφάσεων, με τις οποίες παρατύπως έγιναν δεκτές οι δηλώσεις των σημάτων «Espresso» και «Εσπρέσο».

Αλλαγή μετοχικής σύνθεσης στο Άργος Στη Νίκη Εκδοτική Α.Ε. των αδελφών Σμυρνιωτάκη, εταιρεία εκτυπώσεων αλλά και εκδόσεων, έχει περιέλθει μερίδιο περί το 32,5% του πρακτορείου διανομής Άργος. Η αλλαγή στη μετοχική σύνθεση προέρχεται από πώληση μεριδίων που προέρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες, από τους μετόχους "Πρώτο Θέμα" και Ε. Μαρινάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL