Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νέο υποπροϊόν από τον ΣΚΑΙ

Ένα νέο τηλεοπτικό υποπροϊόν, αγώνες "πάλης", εντάσσει στο πρόγραμμα του ο ΣΚΑΪ από τον Μάρτιο. Πρόκειται για αγώνες "επαγγελματικής πάλης", στην πραγματικότητα ένα σόου πάλης -καμία σχέση με...

Ένα νέο τηλεοπτικό υποπροϊόν, αγώνες "πάλης", εντάσσει στο πρόγραμμα του ο ΣΚΑΪ από τον Μάρτιο. Πρόκειται για αγώνες "επαγγελματικής πάλης", στην πραγματικότητα ένα σόου πάλης -καμία σχέση με ελληνορωμαϊκή ή ελεύθερη πάλη- που διεξάγονται και μεταδίδονται από αμερικανικά δίκτυα από το 1993. Μετά την αποτυχία του "Survivor Ελλάδα - Τουρκία", το κανάλι προστρέχει σε θέαμα εισαγωγής.

Τα "αθλητικά" προγράμματα "Raw" (ωμός, ακατέργαστος, άξεστος) και "SmackDown" (ταπεινωτική ήττα, πικρή αποτυχία) προβάλλονταν στο παρελθόν, στην περίοδο 2002-2004, από το ΤV Magic, έως ότου το ΕΣΡ αποφάσισε ότι μεταδίδονταν σε ακατάλληλη ώρα, οπότε διεκόπησαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ «τα δύο παγκοσμίως κορυφαία αθλητικά shows» του WWE, Raw και SmackDown, θα είναι δίωρης διάρκειας και θα έχουν ελληνικό σχολιασμό.

Σημειώνεται τέλος ότι η WWE, εταιρεία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά προγράμματα, «δημιουργεί και παρέχει ψυχαγωγικά αθλητικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο». Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση «το WWE προσφέρει οικογενειακή διασκέδαση με τηλεοπτικό πρόγραμμα», το οποίο είναι «φιλικό προς την οικογένεια και μεταδίδεται σε περισσότερα από 800 εκατομμύρια σπίτια παγκοσμίως σε 25 γλώσσες».

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια