Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

SOS από τον ΕΔΟΕΑΠ για τη συμμετοχή στην επικαιροποίηση

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο ΕΔΟΕΑΠ στα μέλη του, προκειμένου να συμμετάσχουν στην επικαιροποίηση των στοιχείων τους. Όπως σημειώνεται, ο Οργανισμός δεν θα μπορέσει να διατηρήσει το υφιστάμενο...

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο ΕΔΟΕΑΠ στα μέλη του, προκειμένου να συμμετάσχουν στην επικαιροποίηση των στοιχείων τους. Όπως σημειώνεται, ο Οργανισμός δεν θα μπορέσει να διατηρήσει το υφιστάμενο επίπεδο παροχών του, εάν δεν εκπονήσει την αναλογιστική μελέτη, βασική προϋπόθεση της οποίας είναι η ολοκλήρωση της online «Επικαιροποίησης Στοιχείων Ασφαλισμένου». Οι ασφαλισμένοι οδηγούνται στην πλατφόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων τους από το edoeap.gr.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι ασφαλισμένοι, συνταξιούχοι και εν ενεργεία, παλαιοί και νέοι, θα πρέπει να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους έως την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, προκειμένου να εκπονηθεί αναλογιστική μελέτη.

Η αναλογιστική μελέτη είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ύπαρξη του Οργανισμού, καθώς αποτελεί ένα εκ των βασικών νομικών επιχειρημάτων έναντι των εργοδοτικών προσφυγών, που ζητούν την κατάργηση του 2% υπέρ ΕΔΟΕΑΠ. Η μη συμμετοχή στην επικαιροποίηση, εμμέσως πλην σαφώς, οδηγεί στη μη εκπόνησή της και άρα θέτει σε κίνδυνο το παρόν και το μέλλον του Οργανισμού. Μέχρι χθες είχαν ανταποκριθεί 7.076 μέλη, σε σύνολο 17.500.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του αύριο

Στο κατάμεστο ΣΕΦ ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε χθες ένα ευρωψηφοδέλτιο νίκης. Σαράντα δύο πρόσωπα, κάποια εμβληματικά, τα περισσότερα νέα, αποφασισμένα να δώσουν τη μάχη για την Ελλάδα και την Ευρώπη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο