Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Στροφή μερικά κλικ δεξιά κάνει και πάλι το ραδιόφωνο News 247 του Δ. Μάρη, the hard way: οι αθρόες απολύσεις στελεχών σε συνδυασμό με στοχευμένες προσλήψεις (π.χ. του πολιτικού συντάκτη Γιώργου...

Στροφή μερικά κλικ δεξιά κάνει και πάλι το ραδιόφωνο News 247 του Δ. Μάρη, the hard way: οι αθρόες απολύσεις στελεχών σε συνδυασμό με στοχευμένες προσλήψεις (π.χ. του πολιτικού συντάκτη Γιώργου Καρελιά) αυτό δείχνει τουλάχιστον. Είχαν προηγηθεί μερικά ακόμα κλικ δεξιά, στην προηγούμενη εκκαθάριση όλης της ομάδας του Κ. Αρβανίτη, πριν από ένα χρόνο ακριβώς. Ως αποτέλεσμα, ο σταθμός τοποθετείται σήμερα στον πολιτικό χώρο που εκφράζεται από το ΚΙΝ.ΑΛΛ., τάση Βενιζέλου, ακολουθώντας το "επιτυχημένο" παράδειγμα του τηλεοπτικού Action 24.

Πληροφορίες, προ μηνός, ήθελαν την ιδιοκτησία του 24 Media να διερευνά τη δυνατότητα πώλησης του συγκροτήματος, τα ιντερνετικά και το ραδιόφωνο, στο πλαίσιο της οποίας είχαν γίνει στοχευμένες απολύσεις. Η διερεύνηση, όπως φαίνεται, δεν έφερε καρπούς, οπότε υπήρξε αναδίπλωση.

Όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή «Ρουά Ματ» στον ΣΚΑΪ την περασμένη Τετάρτη τα μεσάνυχτα έλυσαν όλες τις απορίες για ποιο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ αρχικά αποφάσισε (Ιούλιος 2018) και συνεχίζει ακόμη το εμπάργκο στον σταθμό. Ένα πάνελ με συμμετέχοντες τον Άδ. Γεωργιάδη, τον Αν. Λοβέρδο και τον Γρ. Ψαριανό, όλοι όπως τους γνωρίζουμε, μια χάβρα Ιουδαίων. Η παρουσιάστρια Ν. Λυμπεράκη με το σεις και με το σας τον είχε τον αντιπρόεδρο.

Ο Γ. Κυρίτσης το τοποθέτησε ως εξής: Πρέπει να υπάρχει «ένα μίνιμουμ προστασίας» είπε. «Όταν πηγαίνεις σε ένα πάνελ υποτίθεται ότι ο διοργανωτής παρέχει ένα μίνιμουμ προστασίας, δηλαδή κρατάει μια συζήτηση από το να μην γίνει αρένα, ή ζούγκλα. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να σταματήσει να πηγαίνει στον ΣΚΑΪ, ο ΣΚΑΪ είχε πάψει να το εξασφαλίζει». Ο ίδιος δήλωσε πάντως κατά των εμπάργκο γενικώς.

Δύο ανθρώπους δεν θέλουν στη Νέα Δημοκρατία. Δύο. Να φύγουνε και να παν' αλλού. Να εξαφανιστούν από τα πάνελ, να μην υπάρχουνε. Δύο, προς το παρόν. Ο ένας είναι ο Ευάγγελος Αντώναρος. Τον φωτογραφίζουν στην ανακοίνωσή τους για την ΕΡΤ. Ο δεύτερος είναι ο Γιάννης Ραγκούσης. Γιατί; Γιατί μιλάνε τη γλώσσα τους, όμως λένε άλλα.

Λόγια σκληρών ανδρών: Μπογδάνος: Ψηφίστε σωστά και θα κατεβάσω τανκς στην ΕΡΤ. Βέμπερ: Ψηφίστε σωστά και θα κατεβάσω τα πλεονάσματα. Πρετεντέρης: Ψηφίστε σωστά και θα σας κλείσω την “Αυγή”, την ΕΡΤ, την “Εφημερίδα των Συντακτών”, τη “Νέα Σελίδα”, το "Ντοκουμέντο". «Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε», είπε στο ραδιόφωνο που δουλεύει. Θεός σγχωρέσ' τον!

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια