Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δύο νέες ενημερωτικές εκπομπές από Δευτέρα στην ΕΡΤ

Δύο νέες ενημερωτικές εκπομπές εντάσσει η ΕΡΤ1 στο ανανεωμένο καθημερινό της πρόγραμμα από την ερχόμενη Δευτέρα. * «Για την Ελλάδα...» είναι ο τίτλος πρώτης εκπομπής, με παρουσιαστή τον Σπύρο...

Δύο νέες ενημερωτικές εκπομπές εντάσσει η ΕΡΤ1 στο ανανεωμένο καθημερινό της πρόγραμμα από την ερχόμενη Δευτέρα.

* «Για την Ελλάδα...» είναι ο τίτλος πρώτης εκπομπής, με παρουσιαστή τον Σπύρο Χαριτάτο, ο οποίος κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στην ΕΡΤ1. Η εκπομπή θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρα 1 μ.μ., και, όπως αναφέρεται επισήμως, «αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας εντοπίζοντάς τους στη γεμάτη δοκιμασίες και προκλήσεις καθημερινότητα των πολιτών». Συμπληρώνεται επίσης ότι «η πολιτική, η Δικαιοσύνη και οι θεσμοί που καθορίζουν τη ζωή μας καλούνται να απαντήσουν στις αγωνίες μας, είτε αυτές εκφράζονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στις πλέον απομακρυσμένες περιοχές της χώρας».

* «Ώρα Ελλάδας» Αμέσως μετά τη λήξη της εκπομπής του Σπ. Χαριτάτου, ώρα 2.30 μ.μ. και για μισή ώρα, τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο Νίκος Αγγελίδης με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδας», που θα μεταδίδεται σε δίκτυο και από την ERT World. Η εκπομπή έχει επίκεντρο τον απόδημο ελληνισμό. Και μας ταξιδεύει όπου υπάρχουν Έλληνες: Αμερική, Αυστραλία, Αφρική, Ασία, Ευρώπη. Όπου ζουν, δραστηριοποιούνται και διαπρέπουν Έλληνες, σε κάθε σημείο του πλανήτη. Η εκπομπή υπόσχεται θέματα και από την ελληνική περιφέρεια.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις