Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δύο νέες ενημερωτικές εκπομπές από Δευτέρα στην ΕΡΤ

Δύο νέες ενημερωτικές εκπομπές εντάσσει η ΕΡΤ1 στο ανανεωμένο καθημερινό της πρόγραμμα από την ερχόμενη Δευτέρα. * «Για την Ελλάδα...» είναι ο τίτλος πρώτης εκπομπής, με παρουσιαστή τον Σπύρο...

Δύο νέες ενημερωτικές εκπομπές εντάσσει η ΕΡΤ1 στο ανανεωμένο καθημερινό της πρόγραμμα από την ερχόμενη Δευτέρα.

* «Για την Ελλάδα...» είναι ο τίτλος πρώτης εκπομπής, με παρουσιαστή τον Σπύρο Χαριτάτο, ο οποίος κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στην ΕΡΤ1. Η εκπομπή θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρα 1 μ.μ., και, όπως αναφέρεται επισήμως, «αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας εντοπίζοντάς τους στη γεμάτη δοκιμασίες και προκλήσεις καθημερινότητα των πολιτών». Συμπληρώνεται επίσης ότι «η πολιτική, η Δικαιοσύνη και οι θεσμοί που καθορίζουν τη ζωή μας καλούνται να απαντήσουν στις αγωνίες μας, είτε αυτές εκφράζονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στις πλέον απομακρυσμένες περιοχές της χώρας».

* «Ώρα Ελλάδας» Αμέσως μετά τη λήξη της εκπομπής του Σπ. Χαριτάτου, ώρα 2.30 μ.μ. και για μισή ώρα, τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο Νίκος Αγγελίδης με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδας», που θα μεταδίδεται σε δίκτυο και από την ERT World. Η εκπομπή έχει επίκεντρο τον απόδημο ελληνισμό. Και μας ταξιδεύει όπου υπάρχουν Έλληνες: Αμερική, Αυστραλία, Αφρική, Ασία, Ευρώπη. Όπου ζουν, δραστηριοποιούνται και διαπρέπουν Έλληνες, σε κάθε σημείο του πλανήτη. Η εκπομπή υπόσχεται θέματα και από την ελληνική περιφέρεια.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο