Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ανακοινώθηκε χθες το πλήρες πρόγραμμα του ΕΡΤ Sports, του ψηφιακού καναλιού της ΕΡΤ, με αθλητικό πρόγραμμα 24 ώρες το 24ωρο. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, Formula 1 και όλα τα αθλήματα, όλη μέρα. Την...

Ανακοινώθηκε χθες το πλήρες πρόγραμμα του ΕΡΤ Sports, του ψηφιακού καναλιού της ΕΡΤ, με αθλητικό πρόγραμμα 24 ώρες το 24ωρο. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, Formula 1 και όλα τα αθλήματα, όλη μέρα. Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο γ.γ. Αθλητισμού Ι. Συναδινός αναφέροντας: «Ο ελληνικός αθλητισμός θα αποκτήσει άλλη μια ακηδεμόνευτη και εκτός επιχειρηματικών συμφερόντων φωνή».

Την αλληλεγγύη τους στη συνάδελφο τους Ελένη Ηλιοπούλου εκφράζουν οι εργαζόμενοι στον 105,5 Στο Κόκκινο, καθώς σήμερα δικάζεται ύστερα από μήνυση του συνηγόρου των χρυσαυγιτών Αγγ. Αγγελέτου, για «εξύβριση» και «συκοφαντική δυσφήμηση». Ο επί χρόνια δικηγόρος της ναζίστριας βουλευτή Ελένης Ζαρούλια Άγγελος Αγγελέτος κατέθεσε μήνυση μετά από ενημέρωση που έκανε η Ε. Ηλιοπούλου προς την Πανελλήνια Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία σχετικά με τη δράση του Αγγελέτου στο πλευρό των ναζιστών. Οι εργαζόμενοι του 105,5 Στο Κόκκινο ζητούν την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ για την έμπρακτη προστασία των δημοσιογράφων που αναδεικνύουν τη δράση και το πραγματικό πρόσωπο του φασισμού και δέχονται απειλές εξ αυτού.

Δείτε όλα τα σχόλια