Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Εύσημα ΠΟΕΣΥ για την κατάργηση του αυτόφωρου Μετά την ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών χαιρετίζει την κατάθεση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κατάργηση...

Εύσημα ΠΟΕΣΥ για την κατάργηση του αυτόφωρου Μετά την ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών χαιρετίζει την κατάθεση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κατάργηση του αυτόφωρου για τα δημοσιεύματα στον Τύπο. Η ρύθμιση αυτή, σημειώνει η ΠΟΕΣΥ, «ήταν ένα πάγιο αίτημα του δημοσιογραφικού κόσμου».

Συνεργασία NOVA - MGM Στην υπογραφή νέας συμφωνίας με τη Metro Goldwyn Mayer (MGM) προχώρησε η NOVA, εξασφαλίζοντας ταινίες και τηλεοπτικό περιεχόμενο πρώτης προβολής. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται η νέα ταινία James Bond, καθώς και όλες οι προηγούμενες.

Κάρτες ΟΑΣΑ με έκπτωση από την ΕΣΗΕΑ Ετήσιες ηλεκτρονικές κάρτες απεριορίστων διαδρομών για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εξασφάλισε η ΕΣΗΕΑ, με έκπτωση 15%. Πράγμα που σημαίνει: κόστος 281 ευρώ, αντί 330. Για κάρτες που περιλαμβάνουν προαστιακό και αεροδρόμιο η τιμή είναι 417 ευρώ, αντί 490. Η προθεσμία είναι ώς τις 18 Φεβρουαρίου για έκδοση από τον Μάρτιο και εφεξής ώς τις 25 κάθε μήνα ώς τον Μάιο, οπότε και λήγει η διαθεσιμότητα της έκπτωσης.

Οι «λογοτιμήτες» των φυλακών Στους κρατούμενους στις αγροτικές φυλακές, που καθημερινά εργάζονται ελεύθεροι, χωρίς επιτήρηση, εκτός των τειχών της φυλακής, είναι αφιερωμένη η εκπομπή "360 μοίρες" με τη Σοφία Παπαϊωάννου. Η εκπομπή επισκέφθηκε τις αγροτικές φυλακές της Τίρυνθας, έξω από το Ναύπλιο, και της Αγιάς, στην Κρήτη, και συνομίλησε με κρατούμενους «λογοτιμήτες» που ζουν σε ειδικά κτίσματα εκτός του σωφρονιστικού καταστήματος, χωρίς φύλαξη. Στον Alpha, απόψε στις 00.10 μετά τα μεσάνυχτα.

Δείτε όλα τα σχόλια