Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.9°C
3 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
14 °C
11.3°C16.6°C
1 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C28.2°C
6 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
26.1°C27.8°C
6 BF 26%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.0°C
4 BF 94%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Φρένο στο τηλεμάρκετινγκ επιχειρεί να βάλει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, με ελέγχους που έχει ξεκινήσει, σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιπροέδρου Ροδόλφου Μορώνη, σε όλα τα περιφερειακά κανάλια της Αττικής. Σε πρώτη φάση το ΕΣΡ ελέγχει εάν τα κανάλια πληρούν την επιταγή περί "πληρότητας προγράμματος", δηλαδή την ποικιλία στο πρόγραμμα, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

Πρώτο "θύμα" των ελέγχων του ΕΣΡ είναι το Kontra, το οποίο εντοπίστηκε με 80% εκπομπές τηλεμάρκετινγκ, κάτι που, όπως υποστηρίχθηκε, οδηγεί σε «αλλοίωση της φυσιογνωμίας» του καναλιού. Στον σταθμό επεβλήθη κύρωση ύψους 40.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει περιορισμός στην προβολή τηλεμάρκετινγκ (όπως παλαιότερα, όταν το όριο ήταν τρεις ώρες ημερησίως), όμως ο χρόνος προβολής τηλεπωλήσεων δεν μπορεί να αλλοιώνει τη φυσιογνωμία των τηλεοπτικών σταθμών.

Ενισχύει το ξένο πρόγραμμα ο ΑΝΤ-1 Συνεργασία με τη Sony Pictures Television υπέγραψε ο ANT-1 για την προμήθεια και προβολή ξένων εμπορικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Η συνεργασία έχει διάρκεια τρία χρόνια.

Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στην Τζένη Βάνου Με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τον χαμό της Τζένης Βάνου, στις 5 Φεβρουαρίου 2014, το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη της, παρουσιάζει την τηλεοπτική της συνάντηση με τον Μίμη Πλέσσα και τον Γιάννη Βογιατζή στην εκπομπή «Το καλλιτεχνικό καφενείο». Το απόσπασμα προέρχεται από την πρεμιέρα της εκπομπής στην ΕΡΤ το 1985. Οι τρεις καλλιτέχνες θυμούνται τα πρώτα τους βήματα στο τραγούδι, σημαντικούς σταθμούς της καριέρας τους κι ερμηνεύουν τραγούδια τους που αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο.

Ο Θ. Κολυδάς στο Star H συνεργασία του μετεωρολόγου με το Star ξεκίνησε ήδη από χθες. Θα ενημερώνει μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL