Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αθλητικό κανάλι η ψηφιακή ΕΡΤ Sports HD

Το παλαιότερο σχέδιο, που είχε δρομολογηθεί εδώ και μήνες, να μετατραπεί το ψηφιακό κανάλι της ΕΡΤ, το ERT HD, σε καθαρά αθλητικό, υλοποιείται από την ΕΡΤ. Μετονομάζεται έτσι σε ΕΡΤ Sports HD και...

Το παλαιότερο σχέδιο, που είχε δρομολογηθεί εδώ και μήνες, να μετατραπεί το ψηφιακό κανάλι της ΕΡΤ, το ERT HD, σε καθαρά αθλητικό, υλοποιείται από την ΕΡΤ. Μετονομάζεται έτσι σε ΕΡΤ Sports HD και κάνει την επίσημη πρεμιέρα του το πρωί του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου 2019.

Η ΕΡΤ Sports HD φιλοδοξεί να φέρει σε καθημερινή βάση, 24 ώρες το 24ωρο, το πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς, για όλους τους Έλληνες πολίτες και για όλα τα αθλήματα

Η Super League, η Football League, τα παιχνίδια της Basket League, όλα τα Grand Prix της F1, το τένις, οι μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, καθώς και αθλητικές εκπομπές με πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικό περιεχόμενο από κανάλια μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων συνθέτουν το πρόγραμμα του ΕΡΤ Sports HD προσφέροντας μια πλήρη αθλητική ενημέρωση και ένα καθημερινό υπερθέαμα στους Έλληνες φιλάθλους.

Για τη λήψη της εκπομπής του καναλιού δεν απαιτείται επανασυντονισμός των τηλεοπτικών δεκτών, καθώς αυτό θα εκπέμπει αυτόματα από τις συχνότητες που κατέχει η ΕΡΤ HD.

Δείτε όλα τα σχόλια