Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Έφυγε χθες από τη ζωή ο Νίκος Γύπαρης, φίλος και σύντροφος από παλιά, τεχνικός στην ΕΡΤ, στις κεραίες στα βουνά, πολλά χρόνια. Ο Νίκος, ένας γλυκός και ευγενικός άνθρωπος, ο αγαπημένος «υπερσύντροφος», όπως τον φωνάζαμε οι φίλοι του, προδόθηκε χθες το πρωί από την καρδιά του. Θα τον θυμόμαστε για την καλοσύνη του, για τους αγώνες του για ένα κόσμο πιο δίκαιο, αλλά και τη θυμοσοφία του.

509.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τη «Ζωή εν Τάφω», την Πέμπτη 10-11 το βράδυ στην ΕΡΤ1. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς εποχής παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό 1.026 χιλιάδες τηλεθεατές. Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης έφτασε το 10,5%, ενώ το υψηλότερο μερίδιο 18,7% παρουσιάστηκε στις γυναίκες ηλικίας 15-24.

Το "Survivor", το τηλεοπτικό σκουπίδι, ξεκινάει και πάλι σήμερα πιο σκουπίδι από ποτέ -αλλά προς το παρόν όχι τόσο σκουπίδι όσο το "Power of love". Μετονομάζεται σε «Survivor: Ελλάδα - Τουρκία» και περιμένουμε με τρόμο τα πρώτα εθνικιστικά σχόλια, τα οποία θα βοηθήσουν τις σχέσεις καλής γειτονίας των δύο λαών και τις πολιτιστικές ανταλλαγές.

Υπόσχομαι πάντως να μην ξαναγράψω κακή κουβέντα, αν ακούσω την ομάδα των Ελλήνων να τραγουδάει το «μην παραχαράσσετε».

Πολιτική εκπομπή κάθε Τετάρτη βράδυ ξεκινάει στον ΣΚΑΪ από την ερχόμενη εβδομάδα λόγω εκλογών. Θα την παρουσιάζει η Νίκη Λυμπεράκη με καλεσμένους που «θα φωτίζουν θέματα της επικαιρότητας». Η εκπομπή ονομάζεται "Ρουά Ματ" και, όπως λένε, κάθε ερώτηση θα είναι ρουά ματ. Θα τελειώνει δηλαδή με την πρώτη ερώτηση.

Η Όλγα Γεροβασίλη μιλάει στη Γιάννα Παπαδάκου απόψε στον Alpha, ώρα 1 μετά τα μεσάνυκτα. Από τη χρήση των χημικών στις διαδηλώσεις και τη συγκέντρωση για τη Μακεδονία, μέχρι την αναβάθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL