Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.7°C15.4°C
2 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.3°C
4 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.0°C
3 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18 °C
16.0°C18.8°C
5 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Στου Γρηγόρη ο Κ. Μπακογιάννης Την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ANT-1 επισκέφθηκε χθες o υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σε μια συνέντευξη "εφ' όλης της ύλης". Αμέσως μετά, στο «Τhe 2Night Show», ακολούθησαν συνεντεύξεις με δύο παίκτες του "Power of Love" και με το μοντέλο Ilia Leya, την «Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν», η οποία μίλησε για τη διεθνή καριέρα της στο μόντελινγκ και τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει προχωρήσει.

Στον Χαρίτο ο Παύλος Γερουλάνος Στην εκπομπή "Focus" της ΕΡΤ1 απόψε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, μιλάει για την υποψηφιότητά του και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Το OPEN με όλες τις παραγωγές του σε full HD. Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι και οι ρυθμίσεις στον νέο τεχνολογικό εξοπλισμό του OPEN TV και πλέον όλες οι ζωντανές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένων των δελτίων ειδήσεων, βγαίνουν μέσα από τα νέα υπερσύγχρονα control rooms που τέθηκαν σε πλήρη λειτουργία. Είναι το πρώτο κανάλι στην Ελλάδα που όλες οι παραγωγές του, αλλά και τα δελτία ειδήσεων, γίνονται σε full HD.

Επανασυντονισμός συσκευών για την ΕΡΤ Να επανασυντονίσουν τους τηλεοπτικούς δέκτες καλούνται οι τηλεθεατές στην περιφέρεια, καθώς η ΕΡΤ φεύγει από την Digea και εκπέμπει ψηφιακά από τους δικούς της πομπούς σε όλη τη χώρα. Η διαδικασία εγκατάστασης και λειτουργίας ολοκληρώθηκε και από αύριο, 1η Φεβρουαρίου, θα πρέπει να αναζητηθούν οι νέες συχνότητες, χειροκίνητα ή με αυτόματο τρόπο αναζήτησης. των ψηφιακών πομπών της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL