Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.5°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.0°C20.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.7°C21.9°C
4 BF 30%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Να ακυρώσει την απόφαση της υπουργού Εργασίας Ε. Αχτσιόγλου, η οποία κηρύττει τη ΣΣΕ μεταξύ ΕΤΕΡ (τεχνικών ραδιοφώνου) και ΕΙΙΡΑ (ιδιοκτητών ραδιοφώνου) ως γενικώς υποχρεωτική, ζητούν με προσφυγή τους στο ΣτΕ οι ιδιοκτήτες των ραδιοφωνικών σταθμών. Η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τους τεχνικούς ραδιοφωνίας υπογράφηκε μόλις τον περασμένο Μάρτιο, μετά από ελεύθερες διαπραγματεύσεις μεταξύ εργαζομένων και ιδιοκτητών. Δέκα μήνες μετά, οι ιδιοκτήτες ζητούν η σύμβαση που υπέγραψαν να μην έχει καθολική εφαρμογή. Παράλογο; Κι όμως, λογικό! Αυτοί που υπέγραψαν δεν έχουν μέλη της ΕΤΕΡ στους σταθμούς τους.

Την είδηση δημοσίευσε η ένωση τεχνικών - ΕΤΕΡ, η οποία υπενθυμίζει ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που οι ιδιοκτήτες των ραδιοφωνικών σταθμών καταφεύγουν στο ΣτΕ: πρόσφατα είχαν προσφύγει και εναντίον της εισφοράς 2% για τον ΕΔΟΕΑΠ.

Απεβίωσε η Μένυα Παπαδοπούλου, μετά από μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 74 χρόνων. Η δημοσιογράφος υπήρξε η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε την ευθύνη του διπλωματικού ρεπορτάζ και τη θέση της διευθύντριας Ειδήσεων στην ΕΡΤ, όπου ξεχώρισε και ως στέλεχος της εταιρείας. Εργάστηκε επίσης στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, στην «Καθημερινή» και στο MEGA. Η ΕΡΤ και η ΕΣΗΕΑ εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις. Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019, στις 12 μ. από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Επόμενη μέρα» Οι νέες ισορροπίες στα Βαλκάνια και οι παρενέργειες στο πολιτικό σκηνικό μετά τη συμφωνία των Πρεσπών είναι το θέμα της εκπομπής «Επόμενη μέρα», απόψε, στις 11.00 μ.μ., με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά Μανώλης Όθωνας, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. Κωνσταντίνος Κατσίκης, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Λυκούδης και ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης.

Η πίτα του ΕΔΟΕΑΠ για το νέο έτος θα κοπεί την ερχόμενη Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, στις 41 μ.μ., στα γραφεία του Οργανισμού.

Μεγάλη αποδοχή είχε το σόου μεταμφιέσεων “Your Face Sounds Familiar” την Κυριακή στον ΑΝΤ1, καθώς την πρεμιέρα παρακολούθησαν 1.370.000 τηλεθεατές. Η εκπομπή έδωσε μια επιπλέον ώθηση στον ΑΝΤ1, ο οποίος διεκδικεί την πρώτη θέση τηλεθέασης. Την Κυριακή ήταν πρώτος με μερίδιο 17% (από 11% την περασμένη Κυριακή) ακολουθεί ο ALPHA με 15% και πιο πίσω ο ΣΚΑΪ με 13,2%. Ο ΣΚΑΪ, από την πλευρά του, ετοιμάζει το “Survivor Ελλάδα - Τουρκία” προκειμένου να καταφέρει να συσπειρώσει τα κοινά των περασμένων ετών.

Αγωνία τέλος για τους θαυμαστές των Ράδιο Αρβύλα! Η εκπομπή σάτιρας (λέμε τώρα) θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την ερχόμενη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, ώρα 11.45 στον ΣΚΑΪ. Πολύ αργά για τα παιδιά του Δημοτικού...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL