Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C18.8°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.1°C17.3°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.0°C
0 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.8°C18.3°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.5°C15.7°C
0 BF 67%
Φεύγει από την Digea η ΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φεύγει από την Digea η ΕΡΤ

Σε επανασυντονισμό των τηλεοπτικών δεκτών τους, με χειροκίνητο ή αυτόματο τρόπο αναζήτησης θα πρέπει να προχωρήσουν οι τηλεθεατές σε πολλές περιοχές της χώρας προκειμένου να αποθηκεύσουν τα κανάλια της ΕΡΤ σε νέες συχνότητες εκπομπής.

Η ΕΡΤ θα εκπέμπει από το δικό της δίκτυο πομπών το σήμα της σε όλη τη χώρα, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγκατάστασης και λειτουργίας των ψηφιακών πομπών της. Μετά την αγορά και την εγκατάσταση των πομπών, η ΕΡΤ αποχωρεί από τις υπηρεσίες της Digea και χρησιμοποιεί πλέον τους δικούς της διαύλους.

Ο επανασυντονισμός, που αφορά την Περιφέρεια και όχι τις περιοχές Αθήνας και Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να γίνει από τις 2 Φεβρουαρίου, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η αποχώρηση από τους διαύλους της Digea.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ, οι νέες συχνότητες εκπομπής αφορούν τις περιοχές: Δυτική Μακεδονία: Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά, Τσοτύλι, Κοζάνη. Θεσσαλία: Βόλος, Ελασσόνα, Καλαμπάκα, Σποράδες. Ήπειρος: Καλπάκι, Κόνιτσα, Μέτσοβο, Γιάννενα, Θεσπρωτία, Άρτα. Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα: Κέρκυρα, Ιθάκη, Αιτωλοακαρνία, Αγρίνιο. ΒΑ Στερεά Ελλάδα: Λαμία, Αταλάντη, Ευρυτανία, Φθιώτιδα. Δωδεκάνησα: Κάλυμνος, Σύμη, Λέρος, Πάτμος, Κάρπαθος, Νίσυρος, Ρόδος, Κως. Κυκλάδες: Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Σύρος, Σαντορίνη, Αμοργός, Νάξος, Σίφνος, Ίος, Μήλος. Νησιά ΒΑ Αιγαίου: Σάμος, Φούρνοι, Ικαρία. Κρήτη: Τυμπάκι, Λασήθι, Δυτική κρήτη, Κεντρική Κρήτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL