Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.2°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.4°C
2 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C21.6°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
0 BF 33%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Με τη Βιοϊατρική ο ΕΔΟΕΑΠ Σύμβαση με το δίκτυο πρωτοβάθμιας Υγείας της Βιοϊατρικής υπέγραψε η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ για την πανελλαδική κάλυψη των ασφαλισμένων του. Η συμφωνία αφορά ιατρικές επισκέψεις για όλες τις ειδικότητες, διαγνωστικές εξετάσεις, φυσικοθεραπευτική φροντίδα, καθώς και οδοντιατρική κάλυψη σε όλους τους νομούς της χώρας. Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να καλούν στο, αποκλειστικό για τον ΕΔΟΕΑΠ, συντονιστικό-τηλεφωνικό κέντρο της Βιοϊατρικής (210 6966000) δηλώνοντας τον ΑΜΚΑ τους.

Απευθείας ραντεβού Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όπου η Βιοϊατρική διαθέτει ιδιόκτητα πολυϊατρεία, ο ασφαλισμένος μπορεί να καλεί για ραντεβού απευθείας στο κέντρο που επιθυμεί. Η εξέταση από τον γιατρό θα γίνεται χωρίς την καταβολή ποσού συμμετοχής ή οποιουδήποτε άλλου αντιτίμου. Στην περίπτωση των διαγνωστικών εξετάσεων, οι ασφαλισμένοι θα ενημερώνονται αντιστοίχως για το ποσό συμμετοχής που θα πρέπει να καταβάλουν, ενώ στις περιπτώσεις διενέργειας οδοντιατρικών εργασιών θα ενημερώνονται για τη διαδικασία από το συντονιστικό κέντρο.

Συστηματική καθυστέρηση στους μισθούς τους καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στη "Ναυτεμπορική". Μετά από διαπραγματεύσεις με την εργοδοσία, με τη μεσολάβηση της ΕΣΗΕΑ, οι εργαζόμενοι έλαβαν μέρος των δεδουλευμένων τους, καθώς και δέσμευση ότι ώς την ερχόμενη Τετάρτη θα υπάρξει και νέα καταβολή.

Απεβίωσε η δημοσιογράφος Κική Σεγδίτσα Με μεγάλη θλίψη η ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε χθες την απώλεια της δημοσιογράφου, πρέσβειρας του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ, συγγραφέως, ποιήτριας και κριτικού θεάτρου και κινηματογράφου Αγγελικής (Κικής) Σεγδίτσα, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών. Αναμφισβήτητα μία πετυχημένη επαγγελματίας, για σχεδόν πέντε δεκαετίες, η Κική Σεγδίτσα αφήνει έντονο το αποτύπωμά της στην ελληνική δημοσιογραφία. Από το 1962 συνεργάστηκε με όλα σχεδόν τα έντυπα της εποχής, πάντοτε με αξιοπρέπεια, ακρίβεια και συνέπεια.

Ο Γιώργος Μανιώτης είναι φιλοξενούμενος του Χάρη Αρβανιτίδη στην εκπομπή «Μιλάμε ελεύθερα» της ΕΡΤ3 την Κυριακή, στις 8 μ.μ. Ο συγγραφέας αναφέρεται στην πορεία της ζωής του από τα φοιτητικά χρόνια του στη Νομική Σχολή της Θεσσαλονίκης, που καθόρισαν και διαμόρφωσαν τη συγγραφική ταυτότητά του, έως τις μέρες μας, στην εποχή της οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL