Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απόψε το πάρτι της Αυγής

Στους εκλεκτούς μας αναγνώστες, φίλους και συντρόφους υπενθυμίζουμε το πάρτι μας απόψε το βράδυ. Μια γιορτή για να καλωσορίσουμε το νέο έτος, να κόψουμε την πίτα, να γνωριστούμε όσοι δεν γνωριζόμαστε...

Στους εκλεκτούς μας αναγνώστες, φίλους και συντρόφους υπενθυμίζουμε το πάρτι μας απόψε το βράδυ. Μια γιορτή για να καλωσορίσουμε το νέο έτος, να κόψουμε την πίτα, να γνωριστούμε όσοι δεν γνωριζόμαστε και να τα πούμε.

Θα φιλοξενηθούμε στον χώρο της νεολαίας, στο περιοδικό "Σπούτνικ", οδός Κεραμεικού 46 και Μυλλέρου, στάση Μεταξουργείο ή Κεραμεικός. Οι πόρτες θα ανοίξουν μετά τις 8.30, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για κρασί και μπίρες και finger food. Εάν υπάρχουν άλλες προτιμήσεις, δεν καλύπτονται, όμως είναι ευπρόσδεκτες φιάλες αλκοόλ και μεζές.

Στα decks, DJ o συνεργάτης της εφημερίδας μας και σπουδαίος μουσικός παραγωγός στον 105,5 Στο Κόκκινο Ilan Solomon. Σας περιμένουμε!

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο