Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Μάρκος Βογιατζόγλου ανέλαβε τη θέση του διευθυντή γραφείου του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ με απόφαση του διευθύνοντος Γ. Δρόσου. Η τοποθέτηση, σύμφωνα με την απόφαση, είναι προσωρινή και για...

Ο Μάρκος Βογιατζόγλου ανέλαβε τη θέση του διευθυντή γραφείου του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ με απόφαση του διευθύνοντος Γ. Δρόσου. Η τοποθέτηση, σύμφωνα με την απόφαση, είναι προσωρινή και για όσο κριθεί αναγκαίο. Ο Μ. Βογιατζόγλου δεν θα εγκαταλείψει τα καθήκοντα του εντεταλμένου συμβούλου Νέων Μέσων.

Η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου είναι η καλεσμένη του Σεραφείμ Κοτρώτσου την ερχόμενη Δευτέρα, στις 11 μ.μ., στην ΕΡΤ1. Επί τάπητος, τα μέτρα στήριξης των ευπαθών ομάδων, η αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων, οι συλλογικές συμβάσεις και η μείωση της ανεργίας, η αύξηση του κατώτατου μισθού και η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ "Σονίτα", που αναφέρεται στους γάμους ανηλίκων, προβάλλει η ΕΡΤ1 απόψε, στις 11.45 μ.μ. Πρόκειται για συμπαραγωγή Ιράν - Γερμανίας - Ελβετίας 2015, σε σκηνοθεσία Ροκσαρέχ Γκαέμ Μαγκχαμί. Στην αρχή του ντοκιμαντέρ βρίσκουμε τη 18χρονη Σονίτα, πρόσφυγα από το Αφγανιστάν, να εργάζεται στην Τεχεράνη ως καθαρίστρια. Φαντάζεται ότι είναι διάσημη ράπερ και όταν δεν δουλεύει περνάει την ώρα της θαυμάζοντας τη Ριάνα ή τραγουδώντας για τις φίλες της. Τα όνειρα της Σονίτα ανατρέπονται όταν καταφτάνει η μητέρα της από το Αφγανιστάν και ανακοινώνει ότι θα τη φέρει σπίτι και θα την πουλήσει σαν νύφη για 9.000 δολάρια. Έτσι, η οικογένεια θα μπορέσει να αγοράσει γυναίκα για τον αδελφό της Σονίτα...

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο