Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Νίκος Παππάς είναι ο καλεσμένος του Πάνου Χαρίτου, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «FOCUS», απόψε το βράδυ ώρα 23.00 στην ΕΡΤ1. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής απαντά στις ερωτήσεις...

Ο Νίκος Παππάς είναι ο καλεσμένος του Πάνου Χαρίτου, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «FOCUS», απόψε το βράδυ ώρα 23.00 στην ΕΡΤ1. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής απαντά στις ερωτήσεις και των δημοσιογράφων Μανώλη Κοττάκη και Νίκου Σβέρκου: πώς διαμορφώνονται οι πολιτικές ισορροπίες μετά τη συμφωνία των Πρεσπών και τις δηλώσεις Ζάεφ, το τοπίο των εθνικών θεμάτων, η αλλαγή ατζέντας από την κυβέρνηση και τα μέτρα στήριξης των ασθενέστερων. Επίσης, το δίλημμα των εκλογών, το στοίχημα της εφαρμογής της ψηφιακής πολιτικής στο Δημόσιο, καθώς και οι επικρίσεις για την ΕΡΤ, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης.

ΠΟΣΠΕΡΤ εναντίον Γ. Καμίνη Στο πλευρό των εργαζομένων του δημοτικού Αθήνα 9,84 με ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ, ζητάει από τη διοίκηση του σταθμού «να πάρει πίσω τις απαράδεκτες και παράνομες αποφάσεις και να σταματήσει τον εκφοβισμό και τις απειλές εναντίον των εργαζομένων». Σύμφωνα με την ΠΟΣΠΕΡΤ, στο όνομα των ελλειμμάτων του Αθήνα 9,84, ύψους 150.000 ευρώ, ο πλεονασματικός (όπως διαφημίζει συνεχώς η διοίκηση Καμίνη) Δήμος Αθήνας προχώρησε στη μείωση των μισθών πέντε εργαζομένων, έως και 50%. Η συνέλευση των εργαζομένων ομόφωνα απέρριψε το προτεινόμενο σχέδιο.

«360ο»: Η μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη Μέσα από τα μάτια των ίδιων των ανθρώπων της Θράκης, η εκπομπή «360ο» παρουσιάζει τη μουσουλμανική μειονότητα. Κάτοικοι της Κομοτηνής και της Ξάνθης μοιράζονται με τη Σοφία Παπαϊωάννου την καθημερινότητά τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, τις πτυχές του ιερού νόμου της σαρίας και του ρόλου του μουφτή. Όμως, πάνω από όλα, μοιράζονται τις ελπίδες και τον αγώνα τους για την ειρηνική συνύπαρξη.

Οι περισσότεροι Έλληνες που δεν κατοικούν στη Θράκη, συνήθως στρέφουν το βλέμμα τους στη μουσουλμανική μειονότητα μόνο σε καταστάσεις έντασης: όταν υπάρχει επίσκεψη Τούρκου πολιτικού, προκλητικές δηλώσεις ή τεταμένο κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Πίσω όμως από τις μυστικές ή τις φανερές διεργασίες στην περιοχή, πίσω από τις πολιτικές δηλώσεις και τα συμφέροντα, υπάρχουν οι άνθρωποι. Απλοί άνθρωποι, πολίτες της μειονότητας, που στην πλειονότητά τους θέλουν να ζήσουν ειρηνικά και να συνυπάρξουν σε αρμονία με τους υπόλοιπους κατοίκους της κοινής τους πατρίδας. Απόψε στον Alpha, ώρα 00.10.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο