Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Λ. Κρέτσος στο Λονδίνο για προσέλκυση επενδύσεων στα οπτικοακουστικά. Ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής εκπροσωπεί την Ελλάδα στην ετήσια έκθεση Focus 2018 "The Meeting Place for International...

Ο Λ. Κρέτσος στο Λονδίνο για προσέλκυση επενδύσεων στα οπτικοακουστικά. Ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής εκπροσωπεί την Ελλάδα στην ετήσια έκθεση Focus 2018 "The Meeting Place for International Productions”και είχε επαφές με τους διοργανωτές της Έκθεσης, εκπροσώπους διεθνών στούντιο παραγωγής όπως και εταιρειών διανομής, στους οποίους παρουσίασε τα επενδυτικά κίνητρα για κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Την αλληλεγγύη του σε πέντε δημοσιογράφους από την Τουρκία που καταδικάστηκαν σε δεύτερο βαθμό με βαριές ποινές φυλάκισης, από 9 μήνες μέχρι τρία χρόνια, εκφράζει το δίκτυο Med-Solidaire των δημοσιογραφικών ενώσεων της περιοχής Μεσογείου και Μαύρης Θάλασσας. Οι δημοσιογράφοι καταδικάστηκαν για «άσκηση προπαγάνδας υπέρ τρομοκρατικής οργάνωσης», καθώς συμμετείχαν στην εκστρατεία αλληλεγγύης στην κουρδική εφημερίδα "Özgür Gündem". Όπως σημειώνει το δίκτυο, η Τουρκία είναι «η μεγαλύτερη φυλακή δημοσιογράφων στον κόσμο», με αριθμό - ρεκόρ 180 φυλακισμένων.

Δείτε όλα τα σχόλια