Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Μόσχα, τι συζήτησε με τον Πούτιν, πώς διαμορφώνονται οι ελληνορωσικές σχέσεις, τι προσδοκά η Αθήνα θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκπομπής «Επόμενη Μέρα» με τον Άρη Ραβανό, απόψε, στις 7.15 μ.μ., στην ΕΡΤ1. Καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι διεθνολόγοι και δημοσιογράφοι και θα αναλύσουν τα οφέλη της επίσκεψης Τσίπρα στη Ρωσία.

Η Αναστασία Γιάμαλη αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Kontra Channel κάθε Κυριακή. Το Kontra υπόσχεται «ζωντανό, ανατρεπτικό, αποκαλυπτικό δελτίο και τις Κυριακές, με στοχευμένα ρεπορτάζ και τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας».

Η Βίκυ Σαμαρά αναλαμβάνει το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας στο News 24/7 με αρθρογραφία και ρεπορτάζ, στην ιστοσελίδα και στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88.6 FM. Τα τελευταία τρία χρόνια είχε αναλάβει την αρχισυνταξία του πολιτικού τμήματος.

Η "Espresso" αλλού Με οργισμένη ανακοίνωση ο Όμιλος Δημοκρατικός Τύπος (εφημερίδες "Δημοκρατία", "Espresso", "Εστία" κ.ά.) καταφέρεται εναντίον υπαλλήλου της Επιτροπής Σημάτων, καθώς ενέκρινε να δοθεί ο διακριτικός τίτλος της εφημερίδας "Espresso", σε άλλο φυσικό πρόσωπο, άσχετο με τον χώρο των εκδόσεων. Προσθέτει δε ότι θα προσφύγει στην ελληνική Δικαιοσύνη για την τιμωρία της υπάλληλου όπως και παντός άλλου υπευθύνου με μηνύσεις. «Η Α.Ε. Δημοκρατικός Τύπος, νόμιμος κάτοχος, νομεύς του τίτλου ESPRESSO και εκδότης της εφημερίδος με το αντίστοιχο σήμα, επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της έναντι οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου επιβουλεύεται το απολύτως νόμιμο δικαίωμά της επί του σχετικού τίτλου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL