Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Η Θεανώ Φωτίου, αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μιλάει εφ' όλης της ύλης στον Πάνο Χαρίτο και στην εκπομπή «Focus», απόψε, στις 11 μ.μ., στην ΕΡΤ1....

Η Θεανώ Φωτίου, αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μιλάει εφ' όλης της ύλης στον Πάνο Χαρίτο και στην εκπομπή «Focus», απόψε, στις 11 μ.μ., στην ΕΡΤ1. Στο επίκεντρο της συζήτησης, η ατζέντα του πρωθυπουργικού ταξιδιού στη Μόσχα, το τοπίο των εθνικών θεμάτων, αλλά και η αλλαγή ατζέντας στη μεταμνημονιακή εποχή, τα μέτρα στήριξης των ασθενέστερων, η κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, τα σενάρια εκλογών και η στάση της αντιπολίτευσης. Καλεσμένοι στην εκπομπή επίσης οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Πετρόπουλος και Γιάννης Τσαπρούνης.

Παιδικό Φεστιβάλ στο Ραδιομέγαρο 10-14 Δεκεμβρίου Κουκλοθέατρο, μουσικές, διαδραστικές και θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, παραμύθια, κάλαντα, θεατρικά εργαστήρια, χειροτεχνίες, Καραγκιόζης, καλικάντζαροι πλημμυρίζουν το στούντιο C του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ και θυμίζουν τι σημαίνουν Χριστούγεννα! Κάθε απόγευμα, 5-7 μ.μ., μικροί και μεγάλοι μπορούν να συμμετάσχουν στο Παιδικό Φεστιβάλ της ΕΡΤ και να παρακολουθήσουν τις καλλιτεχνικές δράσεις για παιδιά. Περισσότεροι από 200 νέοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες από όλους τους χώρους θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο Ραδιομέγαρο με ελεύθερη είσοδο.

Δείτε όλα τα σχόλια