Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.2°C20.2°C
1 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.6°C19.6°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
12.0°C16.6°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.8°C16.1°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.6°C14.6°C
0 BF 63%
Δεν πέτυχε το νέο fake news που ετοίμαζαν για την επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στο Μάτι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δεν πέτυχε το νέο fake news που ετοίμαζαν για την επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στο Μάτι

Σε αναδίπλωση αναγκάστηκε το Πρώτο Θέμα στο νέο fake news που ετοίμαζε για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις πυρόπληκτες περιοχές στο Μάτι και τη σύσκεψη με τις συντονιστικές επιτροπές των κατοίκων.

Παρουσίασαν δημοσίευμα στο οποίο φαίνεται ο πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρα κατά την σύσκεψη με τίτλο "δικός μας είναι αυτός;" η νέα "άκυρη" ατάκα Τσίπρα στο Μάτι" 

Μετά από παρέμβαση της στην ιστοσελίδα του μέλους της Συντονιστικής επιτροπής Κατερίνα Μαλλά επεσήμανε ότι «αυτό δεν ειπώθηκε ποτέ» 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα η κυρία Μαλλά, που εμφανίζεται να κάθεται στα αριστερά του Αλέξη Τσίπρα διαψεύδει ότι ο πρωθυπουργός έσκυψε και την ρώτησε «δικός μας είναι αυτός» κατά τη διάρκεια της σύσκεψης.

Στο ερώτημά μας τι της είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η Κατερίνα Μαλλά διευκρινίζει ότι το ερώτημα ήταν: «Η κόρη σου είναι αυτή;» και ζητά να διορθωθεί το ρεπορτάζ επειδή, όπως μας λέει, «δεν θέλει να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις».

«Δίνουμε έναν αγώνα μόνοι μας, με αξιοπρέπεια, προσπαθώντας να εργαστούμε για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες άνθρωποι» τονίζει η Κατερίνα Μαλλά.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι συντονιστικές επιτροπές κατοίκων και συλλόγων Ν. Βουτζά και Ματιού, αναφέρουν:

«η αποσπασματική μετάδοση ομιλιών, είτε του Πρωθυπουργού, είτε των πολιτών, προκειμένου να επιτευχθούν άλλοι στόχοι, καθώς και οι αήθεις αναφορές και οι «πολιτικοί» υπαινιγμοί, για πρόσωπα-μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών, εξυπηρετούν έναν και μόνο σκοπό: Να δυσκολέψουν το έργο μας και να δημιουργήσουν προβλήματα στην πορεία επίλυσης των προβλημάτων μας.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε, από το σύνολο των ΜΜΕ, σεβασμό στον πόνο μας από τις απώλειες ανθρώπων και περιουσιών και πραγματική βοήθεια για την επίλυση των προβλημάτων μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL