Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.6°C19.1°C
1 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.6°C15.0°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.6°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 67%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

It's a girl! Δεύτερη κόρη απέκτησε προχθές, Κυριακή, ο Λευτέρης Κρέτσος, υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής. Πολλές ευχές για το νέο μωρό, να είναι καλότυχο, γερό και ευτυχισμένο. Ευχές και δύναμη και για τους γονείς!

Δεκάλεπτη ενημέρωση από το 12ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας - DOC FEST μεταδίδει η ΕΡΤ2 από χθες, αμέσως μετά το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων των 23.00, δηλαδή στις 23.45.

"Επόμενη μέρα" Τα κυβερνητικά «αντίμετρα» στις βολές της αντιπολίτευσης, η κόντρα για τη διαφθορά και όλη η πολιτική και οικονομική ατζέντα της επικαιρότητας θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκπομπής «Επόμενη μέρα». Καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο στούντιο της ΕΡΤ1 θα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) Βασίλης Κορκίδης, ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΣΕΒ Μιχάλης Μασουράκης και ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ Νίκος Βέττας.

Χωρίς τον Ανδρέα Μπόμη Δύο δημοσιογράφοι, αθλητικοί συντάκτες, έφυγαν από τη ζωή τις τελευταίες ημέρες. Ο ένας είναι ο Ανδρέας Μπόμης, που απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών. Μέλος του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ, εργάστηκε σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά, αρχικά ως αθλητικός συντάκτης και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτης και διευθυντής έκδοσης. Υπήρξε δάσκαλος για πολλούς νεώτερους δημοσιογράφους. Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Ανδρέα Μπόμη εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Χωρίς τον Νίκο Αντωνιάδη Η δημοσιογραφική οικογένεια υπέστη μια ακόμη απώλεια, με τον θάνατο του Νίκου Αντωνιάδη, σε ηλικία 68 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Αν και ξεκίνησε από τις εφημερίδες "Έθνος" και "Ελεύθερος Τύπος", από τέλη της δεκαετίας του 1980 αρχίζει η συνεργασία του με την ΕΡΤ, όπου θα παραμείνει έως τη συνταξιοδότησή του. Στη σταδιοδρομία του κάλυψε και μετέδωσε για την τηλεόραση μεγάλα αθλητικά γεγονότα του στίβου στον οποίο ειδικευόταν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL