Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Διευθύνων σύμβουλος του Alpha αναλαμβάνει ο Μανώλης Δραϊνάκης. Η τοποθέτηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του μετόχου Αlpha Media Group Limited με τη Seilla Enterprises Limited (100% θυγατρική της Μότορ Όιλ (Ελλάς) Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε.). Ο Μ. Δραϊνάκης είχε τοποθετηθεί προ μηνών μέλος του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, επικουρικού και υγειονομικού Ταμείου των εργαζομένων στα ΜΜΕ, εκ μέρους των εργοδοτών.

"Εφ.Συν.", ετών 6 Έξι χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε χθες, 5 Νοεμβρίου, η "Εφημερίδα των Συντακτών", μοναδικό παράδειγμα συνεταιριστικής εφημερίδας, τέκνο της ανάγκης (για εργασία). Το σλόγκαν «Μοναδικοί εργοδότες, οι αναγνώστες μας» συνεχίζει να ισχύει. Με αφορμή τα γενέθλιά της η "ΕφΣυν" διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή μια μεγάλη γιορτή για τους αναγνώστες της με δωρεάν συναυλίες και πάρτι στη γειτονιά της, στην πλατεία Καρύτση. Μεταξύ άλλων εκδηλώσεων, αυτή στο μπαρ "Servante" (Καρύτση 3) όπου συντάκτες της "Εφ.Συν." και παραγωγοί του 105,5 Στο Κόκκινο θα επιλέγουν μουσικές μέχρι τα ξημερώματα.

Ο Νίκος Μερτζάνης αναλαμβάνει ειδικός σύμβουλος ενημέρωσης της ΕΡΤ, με νέα απόφαση, καθώς η συνεργασία του με την ΕΡΤ λύθηκε αυτόματα με την παραίτησή του, στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου Β. Κωστόπουλου. Σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια και υπογράφεται από τον γενικό διευθυντή Τηλεόρασης Γ. Σιούλα, ο Ν. Μερτζάνης θα διατηρήσει τη θέση του στην (συν)παρουσίαση της πρωινής εκπομπής «Απευθείας».

ΕΡΤ Sports HD, επίσημη πρώτη το Σάββατο Το Σάββατο ξεκίνησε η δοκιμαστική εκπομπή του αθλητικού καναλιού της ΕΡΤ, της ΕΡΤ Sports, η οποία βγήκε από τη συχνότητα της ΕΡΤ HD, σε High Definition. Μεταδόθηκε ο αγώνας μεταξύ Ατρόμητου και ΠΑΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL