Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Από το νέο έτος οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» για τους δημοσιογράφους Αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω του Taxisnet, θα καταθέτουν δηλώσεις "πόθεν έσχες" οι δημοσιογράφοι. Η εφαρμογή, προσαρμοσμένη στις...

Από το νέο έτος οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» για τους δημοσιογράφους Αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω του Taxisnet, θα καταθέτουν δηλώσεις "πόθεν έσχες" οι δημοσιογράφοι. Η εφαρμογή, προσαρμοσμένη στις επιταγές του νέου νόμου, θα τεθεί σε λειτουργία το επόμενο διάστημα. Οι δηλώσεις θα πρέπει να κατατεθούν από 4.1 έως 4.3.2019. Εάν παρέλθει η προθεσμία, η δήλωση πραγματοποιείται με την καταβολή παράβολου 100 ευρώ εάν παρέλθουν 30 μέρες και 300 ευρώ εάν παρέλθουν 60 μέρες.

Τακτική γενική Συνέλευση ΕΔΟΕΑΠ αύριο Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 στο Κάραβελ, ώρα 12.00. Καλούνται σε συμμετοχή οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του οργανισμού επικουρικής ασφάλισης και περίθαλψης. Οι ενώσεις εργαζομένων έχουν κηρύξει στάση εργασίας ώρα 12.00-16.00 για τη συμμετοχή στη συνέλευση. Για την επίτευξη απαρτίας απαιτείται η συμμετοχή του 1/20 των ασφαλισμένων άμεσων μελών.

Η καμπάνια χρηματοδότησης του GoldenDawnWatch ξεκίνησε Το Παρατηρητήριο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής απευθύνεται σε όλους, προκειμένου να συγκεντρώσει κονδύλια για τη συνέχιση της λειτουργίας του και το 2019. Μετά από 3,5 χρόνια λειτουργίας, 280 αναφορές, 27.600 followers κοινωνικών δικτύων, 3.289 σελίδες πρακτικών, 3.205 αναρτήσεις στο Facebook, 60.801 αναρτήσεις στο Twitter, το GoldenDawnWatch χρειάζεται τη βοήθειά μας ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα στηρίζοντας τη δουλειά των εθελοντών.

Σε ετοιμότητα η ΕΡΤ για τη Ζάκυνθο Από το Twitter φαίνεται πως ενημερώνονται τα "Παραπολιτικά", συγκεκριμένα για την ετοιμότητα της ΕΡΤ στον σεισμό της Ζακύνθου, την περασμένη Πέμπτη μετά τα μεσάνυχτα. Το Twitter, μας λένε τα parapolitika, «σείεται από την ΕΡΤ που κοιμάται». Μπορεί και να σείστηκε το Twitter, μάλλον όμως από τα fake news. Διότι η ΕΡΤ δεν κοιμόταν. Και βγήκε με έκτακτα δελτία, μισή ώρα μετά τη σεισμική δόνηση, με πρώτη ενημέρωση από τον δημοσιογράφο Δ. Καραστεφανή, ήδη πριν τη 1.30, και στη συνέχεια με τον Ν. Μερτζάνη. Μισή ώρα μετά τον σεισμό. Εννοείται, για τα ιδιωτικά, κουβέντα.

Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στον Τάσο Λειβαδίτη Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ποιητή, το Αρχείο της ΕΡΤ παρουσιάζει το επεισόδιο με τίτλο «Τάσος Λειβαδίτης: Τα λαϊκά», παραγωγής 1990, από τη σειρά μουσικών εκπομπών «Η περιπέτεια ενός ποιήματος». Για τον ποιητή μιλούν ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ενώ τραγούδια σε δική του ποίηση ερμηνεύουν οι Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Θωμόπουλος και Μαρία Δημητριάδη. Ο ίδιος ο ποιητής απαγγέλλει ένα απόσπασμα από το έργο του.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο