Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.5°C
4 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C21.0°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.9°C
3 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
6 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 45%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Οι πρίγκηπες της ΕΡΤ Με δύο εξάωρες στάσεις εργασίας ξεκίνησε τις κινητοποιήσεις της η ΠΟΣΠΕΡΤ την περασμένη εβδομάδα και προειδοποιεί για εικοσιτετράωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά της, όπως προσλήψεις διακοσίων ατόμων, αυξήσεις, επιδόματα ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας, δεδουλευμένα προ "μαύρου" κ.ά. Εκ του ασφαλούς και χωρίς κόστος, η ΠΟΣΠΕΡΤ επιχειρεί να πιέσει και μαζί να κάνει επίδειξη δύναμης προς την κυβέρνηση και προς πάσα κατεύθυνση. Ούτε εξυπνάδα, ούτε αγωνιστικότητα, ούτε σοβαρό σχεδιασμό δείχνει αυτή η στάση.

Καμπανάκι ΕΣΡ για Digea Από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης θα πρέπει να περνάει οποιαδήποτε απόφαση της Digea πριν εκτελεστεί όταν αφορά τη σύμβασή της με κανάλι για τη μεταφορά σήματος. Το ΕΣΡ θα πρέπει να αποφασίζει εάν τηρούνται οι όροι του ιδιωτικού συμφωνητικού. Αυτό είπε ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ Ρ. Μορώνης αναφερόμενος στις μονομερείς αποφάσεις της Digea να κατεβάζει το σήμα περιφερειακών καναλιών όταν δεν καταβάλλουν το συμφωνηθέν τίμημα για την υπηρεσία μεταφοράς σήματος. Αρμόδιος για το ποιος εκπέμπει δεν είναι η Digea, αλλά το ΕΣΡ.

Αρχές Νοεμβρίου η απόφαση για το ρατσιστικό "γκάλοπ" του ΑΡΤ εναντίον του Ζακ Έως τις 31 Οκτωβρίου έχει προθεσμία το ΑΡΤ του Γ. Καρατζαφέρη να καταθέσει υπόμνημα στο ΕΣΡ για το αισχρό "γκάλοπ" περί δήθεν ηρωοποίησης του Ζακ Κωστόπουλου που μετέδωσε και παραβιάζει το σύνταγμα, τη ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία και τον μισό ποινικό κώδικα. Η απόφαση αναμένεται στις αρχές Νοεμβρίου.

Χωρίς Mega Εντός των ημερών διακόπτει η Digea το σήμα εκπομπής του Mega. Σάββατο; Κυριακή; Δευτέρα; Η διαδικασία έχει κινηθεί από την περασμένη εβδομάδα.

Φτωχότερη από σήμερα η ελληνική τηλεόραση Επώδυνη για τον ίδιο και μη αναστρέψιμη ήταν η απόφαση του Αντώνη Κανάκη να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1, παρά τις προσπάθειες της διοίκησης του σταθμού, λέει ο ίδιος. Η αποχώρησή του, έπειτα από εικοσιένα χρόνια, οφείλεται, όπως συμπληρώνει, στη φημολογία που καλλιεργήθηκε ότι έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια της late night ζώνης του σταθμού, χωρίς η φημολογία αυτή να διαψευστεί από τον ΑΝΤ1. Άλλη φημολογία, βέβαια, λέει ότι βρίσκεται καθ' οδόν για άλλο κανάλι...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL