Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

«Επόμενη Μέρα» Οι επόμενες κινήσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, οι ημερομηνίες ορόσημο για το θέμα των συντάξεων, οι εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της...

«Επόμενη Μέρα» Οι επόμενες κινήσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, οι ημερομηνίες ορόσημο για το θέμα των συντάξεων, οι εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, o «πόλεμος» Ευρωπαϊκής Ένωσης - Ιταλίας και οι επιπτώσεις του στην Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκπομπής «Επόμενη Μέρα» απόψε στις 10.00 το βράδυ στην ΕΡΤ-1. Καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης, ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης, ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ.ΕΛΛ. Θεόδωρος Τοσουνίδης και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Διονύσης Μποτώνης.

Πρωτοβουλία για τη δεοντολογία και τη βία εναντίον των αθλητικογράφων Πρωτοβουλία για τα προβλήματα των δημοσιογράφων αθλητικού Τύπου πήραν μετά από συνάντηση χθες το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ. Συζητήθηκαν θέματα δεοντολογίας και αυτό της βίας εναντίον των εργαζομένων στα αθλητικά ΜΜΕ. Επίσης, οι επιθέσεις που δέχονται οι δημοσιογράφοι από παράγοντες ομάδων, το φαινόμενο των αντεγκλήσεων μεταξύ συναδέλφων, αλλά και οι οπαδικές εκπομπές.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πολιτική της κυβέρνησης και η άλλη λογική

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στη σοβαρή οικονομική κρίση του κορωνοϊού έχει συγκεκριμένο πρόσημο. Δεν είναι μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη της κοινωνίας, αλλά μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη των ισχυρών συμφερόντων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις