Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Συνεχίζεται το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ «Το εμπάργκο της Ν.Δ. προς την ΕΡΤ δεν δικαιολογείται ούτε μπορεί να συμψηφιστεί με το εμπάργκο της κυβέρνησης στον ΣΚΑΪ που είναι μια βιομηχανία ψευδών ειδήσεων»...

Συνεχίζεται το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ «Το εμπάργκο της Ν.Δ. προς την ΕΡΤ δεν δικαιολογείται ούτε μπορεί να συμψηφιστεί με το εμπάργκο της κυβέρνησης στον ΣΚΑΪ που είναι μια βιομηχανία ψευδών ειδήσεων» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 ο εκπρόσωπος της κυβνέρνησης Δ. Τζανακόπουλος. Όπως συμπλήρωσε επίσης, «δεν υπάρχει καμία πρόθεση να άρουμε το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης είναι ο καλεσμένος της Βάλιας Πετούρη στην ενημερωτική εκπομπή «Επτά», σήμερα το μεσημέρι, στις 12.30, στην ΕΡΤ1.

«Επόμενη μέρα» Τις εξελίξεις στην οικονομία και στο χρηματιστήριο και τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ συζητούν ο Σεραφείμ Κοτρώτσος με τους καλεσμένους του: τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ξυδάκη, το στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Δημήτρη Χατζησωκράτη, τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο και τον ανεξάρτητο βουλευτή Χάρη Θεοχάρη. Τη Δευτέρα, στις 10 μ.μ., στην ΕΡΤ1.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κωμωδία

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το πόρισμα της Προανακριτικής. Γιατί, αν τελικά η πλειοψηφία Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. αποφασίσει ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος είναι ύποπτος τελέσεως του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας, θα πρέπει να μας εξηγήσουν σε ποιο ακριβώς αδίκημα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις