Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΕΙΗΕΑ: Διάθεση της κυβέρνησης για επίλυση των θεμάτων του Τύπου

Την επίσκεψη, στα γραφεία της, του υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρη Κρέτσου ανακοίνωσε η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών - ΕΙΗΕΑ, επισημαίνοντας «τη διάθεση της κυβέρνησης για...

Την επίσκεψη, στα γραφεία της, του υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρη Κρέτσου ανακοίνωσε η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών - ΕΙΗΕΑ, επισημαίνοντας «τη διάθεση της κυβέρνησης για επίλυση των θεμάτων του κλάδου των εφημερίδων που χρονίζουν».

Η επίσκεψη του Λ. Κρέτσου στους εκδότες πραγματοποιείται σε μια συγκυρία ισχυρών πιέσεων στις επιχειρήσεις Τύπου, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της απέναντι σε προμηθευτές, εργαζομένους και τράπεζες. Η διαβεβαίωση του υφυπουργού φαίνεται να αποτελεί για τους εκδότες θετικό μήνυμα. Η ανακοίνωση της ΕΙΗΕΑ αναφέρει:

«Μετά από δέκα και πλέον χρόνια από την τελευταία επίσκεψη υπουργού της κυβέρνησης, τα γραφεία της ΕΙΗΕΑ, επισκέφθηκε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αρμόδιος για θέματα Τύπου κ. Λευτέρης Κρέτσος. Έγινε δεκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Ένωσης.

Κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκε από τον κ. Κρέτσο η διάθεση της κυβέρνησης για επίλυση των θεμάτων του κλάδου των εφημερίδων που χρονίζουν. Έγινε διεξοδική ανάλυση και ανταλλαγή απόψεων και ο κ. Κρέτσος επιφυλάχθηκε να θέσει τα θέματα υπ' όψιν της κυβέρνησης και σύντομα να υπάρξουν μέτρα στήριξης των εφημερίδων».

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με την κοινωνία όρθια

Το έργο της σημερινής κυβέρνησης ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015 κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Η κοινωνία ήταν σε τέτοιο βαθμό επιβαρυμένη από τα καταστροφικά μέτρα της προηγούμενης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο