Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΕΙΗΕΑ: Διάθεση της κυβέρνησης για επίλυση των θεμάτων του Τύπου

Την επίσκεψη, στα γραφεία της, του υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρη Κρέτσου ανακοίνωσε η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών - ΕΙΗΕΑ, επισημαίνοντας «τη διάθεση της κυβέρνησης για...

Την επίσκεψη, στα γραφεία της, του υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρη Κρέτσου ανακοίνωσε η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών - ΕΙΗΕΑ, επισημαίνοντας «τη διάθεση της κυβέρνησης για επίλυση των θεμάτων του κλάδου των εφημερίδων που χρονίζουν».

Η επίσκεψη του Λ. Κρέτσου στους εκδότες πραγματοποιείται σε μια συγκυρία ισχυρών πιέσεων στις επιχειρήσεις Τύπου, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της απέναντι σε προμηθευτές, εργαζομένους και τράπεζες. Η διαβεβαίωση του υφυπουργού φαίνεται να αποτελεί για τους εκδότες θετικό μήνυμα. Η ανακοίνωση της ΕΙΗΕΑ αναφέρει:

«Μετά από δέκα και πλέον χρόνια από την τελευταία επίσκεψη υπουργού της κυβέρνησης, τα γραφεία της ΕΙΗΕΑ, επισκέφθηκε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αρμόδιος για θέματα Τύπου κ. Λευτέρης Κρέτσος. Έγινε δεκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Ένωσης.

Κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκε από τον κ. Κρέτσο η διάθεση της κυβέρνησης για επίλυση των θεμάτων του κλάδου των εφημερίδων που χρονίζουν. Έγινε διεξοδική ανάλυση και ανταλλαγή απόψεων και ο κ. Κρέτσος επιφυλάχθηκε να θέσει τα θέματα υπ' όψιν της κυβέρνησης και σύντομα να υπάρξουν μέτρα στήριξης των εφημερίδων».

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Να μη χαθεί η ευκαιρία

Όπως φάνηκε και από τη συζήτηση και τις ψηφοφορίες για τα αναθεωρητέα άρθρα του συντάγματος από την επόμενη Βουλή στις επόμενες εκλογές θα συγκρουστούν δύο κόσμοι. Θα συγκρουστεί η πρόοδος με τη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο