Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σύνθετη η αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών

Εφ' όλης της (μιντιακής) ύλης μίλησε χθες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στο ραδιόφωνο News 24/7 κάνοντας τον απολογισμό της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, μιλώντας για τα επόμενα...

Εφ' όλης της (μιντιακής) ύλης μίλησε χθες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στο ραδιόφωνο News 24/7 κάνοντας τον απολογισμό της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, μιλώντας για τα επόμενα βήματα, αλλά και για την ΕΡΤ και τον ΣΚΑΪ, όπως ερωτήθηκε.

Άδειες στα περιφερειακά κανάλια: «Η διαδικασία είναι σύνθετη. Θα δούμε τα κριτήρια ορισμού του αριθμού αδειών ανά Περιφέρεια, όπως επίσης και τις προϋποθέσεις της διαδικασίας, οι οποίες θα είναι διαφορετικές σε σχέση με τη διαδικασία χορήγησης των αδειών πανελλαδικής εμβέλειας».

ΕΡΤ και Ν.Δ. Ι «Ο κ. Μητσοτάκης είναι προφανές πως θέλει μια κλειστή ΕΡΤ, κάτι που αποδεικνύεται από τις τοποθετήσεις του για τη μείωση του ανταποδοτικού τέλους».

ΕΡΤ και Ν.Δ. ΙΙ «Η άποψη του κ. Φορτσάκη πως η ΕΡΤ δεν πρέπει να μεταδίδει δελτία ειδήσεων είναι συναφής με την εντολή Σαμαρά να μη μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ η ομιλία του Τσίπρα στη ΔΕΘ το 2014».

ΕΡΤ: «Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει φέρει τον οργανισμό σε ένα πολύ καλό σημείο, αν αναλογιστεί κανείς σε τι κατάσταση τον αναλάβαμε».

ΕΡΤ και αγορά: «Η ΕΡΤ δείχνει το εκτόπισμά της και αυτό κάποιους ενοχλεί».

ΣΚΑΪ και Τούρκος "καναλάρχης": «Θα πρέπει να ερωτηθεί ο κ. Αλαφούζος ποια ακριβώς είναι η συμφωνία του με τον Τούρκο παραγωγό και αν αυτή επηρεάζει τη 'γραμμή' του σταθμού».

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Να μη χαθεί η ευκαιρία

Όπως φάνηκε και από τη συζήτηση και τις ψηφοφορίες για τα αναθεωρητέα άρθρα του συντάγματος από την επόμενη Βουλή στις επόμενες εκλογές θα συγκρουστούν δύο κόσμοι. Θα συγκρουστεί η πρόοδος με τη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο