Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης είναι προσκεκλημένος της Βάλιας Πετούρη στην ενημερωτική εκπομπή «Επτά», σήμερα, στις 12.30 το μεσημέρι στην ΕΡΤ. Μιλάει για την εποχή μετά τα Μνημόνια, τις συζητήσεις με τους θεσμούς για τις συντάξεις, καθώς και για τις εξελίξεις στη FYROM λίγες ημέρες πριν από το δημοψήφισμα.

«Επόμενη μέρα» Τη Δευτέρα καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο στούντιο είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Παύλος Χρηστίδης και οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης και Γιάννης Κωνσταντινίδης. Στις 10 μ.μ., στην ΕΡΤ1.

«Ελεύθερη σχέση» ονομάζεται η νέα σειρά μυθοπλασίας που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο στο Epsilon TV, το οποίο μετονομάζεται σε «Open». Πρόκειται για κομεντί που πραγματεύεται το θέμα των σχέσεων μέσα από την ιστορία ενός ζευγαριού που, προκειμένου να σώσει τον γάμο του από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα, αποφασίζει να ζήσει χωριστά για τρεις μήνες. Παίζουν οι Δήμητρα Ματσούκα, Μάριος Αθανασίου, Παύλος Χαϊκάλης, Ηλίας Λογοθέτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ελένη Βαΐτσου, Γεράσιμος Γεννατάς. Η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Θωμόπουλου, το σενάριο του Γιώργου Φειδά και η παραγωγή της Viewmaster Films.

Στην πρώτη τακτική γενική συνέλευση καλούνται τα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, στις 12 μ., στο ξενοδοχείο CARAVEL. Απαιτείται η παρουσία του 1/20 των ασφαλισμένων και συνταξιούχων αμέσων μελών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL