Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
13.6°C19.8°C
2 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.6°C19.0°C
3 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Βροχοπτώσεις μέτριας έντασης
13 °C
12.7°C16.5°C
1 BF 89%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
13.4°C14.9°C
3 BF 67%
Τριήμερο Athens Animation Agora στις 22-23 Σεπτεμβρίου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τριήμερο Athens Animation Agora στις 22-23 Σεπτεμβρίου

Μετά την πετυχημένη παρουσία των Ελλήνων δημιουργών κινουμένων σχεδίων στο διεθνές φεστιβάλ Annecy International Animated Film Festival, που διοργάνωσε για δεύτερη φορά η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ο επιχειρηματικός κόσμος του animation δίνει ραντεβού στις 22-23 Σεπτεμβρίου 2018, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, για ένα τριήμερο γεμάτο από διαλέξεις, εργαστήρια, παρουσιάσεις, προβολές και ευκαιρίες δικτύωσης μεταξύ δημιουργών, παραγωγών, επαγγελματιών από κορυφαία στούντιο κινουμένων σχεδίων από όλον τον κόσμο και εκπροσώπων της εγχώριας και διεθνούς σκηνής.

Το Athens Animation Agora, αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και του Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων powered by Onassis Culture.

«Το Athens Animation Agora πρόκειται να αποτελέσει θεσμό για την ελληνική αγορά, αφού αποτελεί σταυροδρόμι συνάντησης των καλλιτεχνών με τον εμπορικό κόσμο, έχοντας έναν καθαρά αναπτυξιακό χαρακτήρα. Το ελληνικό κινούμενο σχέδιο μετράει πάνω από 70 χρόνια παρουσίας. Στο εθνικό μας οπλοστάσιο διαθέτουμε παραγωγούς και δημιουργούς που έχουν στο ενεργητικό τους συνεργασίες με τα μεγαλύτερα στούντιο της Αμερικής και της Ευρώπης και ιδίως τα τελευταία χρόνια μετράμε διακρίσεις στα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ. Δημιουργούμε τις συνθήκες και ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον ικανό να προσελκύσει επενδύσεις και να οδηγήσει σε σημαντικές συμπαραγωγές» δήλωσε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος.

Η τελετή έναρξης του Athens Animation Agora θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου, 2018 και ώρα 12:00. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δημήτρης Δρίβας, υπεύθυνος γραφείου τύπου ιδρύματος Ωνάση, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, Christophe Chantepy, ο Πρόεδρος του ΕΚΟΜΕ, Πάνος Κουάνης, και ο Πρόεδρος της ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ και του Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων powered by Onassis Culture, Βασίλης Καραμητσάνης.

Περισσότερες πληροφορίες: http://animasyros.gr/newsgr8/2018/09/07/athens-animation-agora-3a-22-24-semptembriou_stegi/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL