Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Σινεμά στο Κανάλι της Βουλής Από την περασμένη Δευτέρα και για όλο τον Σεπτέμβριο, ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής, πραγματοποιεί ένα μεταμεσονύκτιο κινηματογραφικό αφιέρωμα. Καθημερινά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προβάλλονται βραβευμένες ελληνικές και ξένες ταινίες του σύγχρονου κινηματογράφου. Ενδεικτικά, θα προβληθούν ταινίες όπως: "Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας", "Uranya", "Δεκαπενταύγουστος", "Μαντέλα - Ο Δρόμος προς την Ελευθερία", "Μικροαπατεώνες" κ.ά.

Ικανοποίηση για το «δικαίωμα» των εκδοτών από τον Νίκο Χατζηνικολάου Ικανοποιημένοι και οι Έλληνες εκδότες, οι οποίοι εξαρχής συντάχθηκαν με τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους (ENPA), για την υπερψήφιση από το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της πρότασης για το copyright (πνευματικό δικαίωμα) των εκδοτών Τύπου. Ως πρόεδρος της ΕΙΗΕΑ - Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και μέλος του Δ.Σ. της ENPA, ο Νίκος Χατζηνικολάου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς τόσο για το τελικό αποτέλεσμα όσο και για τον ενεργό ρόλο της ΕΙΗΕΑ στην εκστρατεία πειθούς της πανευρωπαϊκής μας Ένωσης, ENPA. Πιστεύουμε πως έγινε ένα σημαντικό βήμα για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του Τύπου και του κρίσιμου κοινωνικού του ρόλου στον 21ο αιώνα».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ν.Δ. όπως VMRO

Δυο μύθοι διακινούνται από τους επαγγελματίες πατριώτες και στην πλευρά του Αξιού και στην πλευρά του Βαρδάρη. Ο μύθος της προδοσίας κι ο μύθος της ταπείνωσης. Λένε οι εθνικιστές του VMRO στη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο