Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επιστροφή στην τηλεοπτική "κανονικότητα"

Δέκα μέρες μετά τις μαραθώνιες μεταδόσεις της καταστροφής στην ανατολική Αττική, η τηλεοπτική «ζωή» έχει αρχίσει και πάλι να παίρνει τον κανονικό της ρυθμό. Οι συνεχείς συνδέσεις στα αποκαΐδια, ο...

Δέκα μέρες μετά τις μαραθώνιες μεταδόσεις της καταστροφής στην ανατολική Αττική, η τηλεοπτική «ζωή» έχει αρχίσει και πάλι να παίρνει τον κανονικό της ρυθμό. Οι συνεχείς συνδέσεις στα αποκαΐδια, ο πανικός των μεταδόσεων, τα επαναλαμβανόμενα βίντεο της φωτιάς και της μαυρίλας έφτιαξαν μια τοξική ατμόσφαιρα που οδηγεί σε συμπτώματα κατάθλιψης. Οι τηλεθεατές μετά από δέκα μέρες ενημέρωσης και «ενημέρωσης» επιστρέφουν στις παλιές συνήθειες της ψυχαγωγίας και της μπάλας.

Κι αν τις μέρες της φωτιάς ο ΣΚΑΪ έφτασε να διπλασιάσει την τηλεθέασή του και η ΕΡΤ 1 να αποσπάσει επιπλέον υψηλά μερίδια, όταν όλοι οι υπόλοιποι έπεφταν, ήδη από προχθές οι τηλεοπτικές συνήθειες ξαναβρίσκουν τους ρυθμούς τους.

Ο αγώνας Βασιλεία - ΠΑΟΚ, για παράδειγμα, την περασμένη Τετάρτη, ήταν το πρόγραμμα με τους περισσότερους τηλεθεατές της μέρας, έφτασε τις 574.000, χαρίζοντας στο Epsilon «ατομικό» ρεκόρ τηλεθέασης, τέτοιο που δεν έχει δει ποτέ στο παρελθόν. Με την επιτυχία αυτή επιβεβαιώνονται ορισμένοι στο κανάλι που επιμένουν ότι από τη νέα σεζόν θα πρέπει να διεκδικήσουν και να εξασφαλίσουν δικαιώματα και να μεταδίδουν ποδοσφαιρικούς αγώνες του Πρωταθλήματος, οι οποίοι θα επαναφέρουν τη συχνότητα στις πρώτες θέσεις του τηλεκοντρόλ και θα αναβαθμίσουν συνολικά το κανάλι.

Το Top 10 της ενημέρωσης την ίδια μέρα περιλαμβάνει εκτός από τα δελτία ειδήσεων τηλεπαιχνίδια, ταινίες, ακόμα και σειρές σε επανάληψη.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ισχυρή πολιτική βούληση

Το ζήτημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας είναι πλέον πολιτικό. Από τεχνοκρατικής άποψης έχει λυθεί με τη συμφωνία της κυβέρνησης με τις διοικήσεις των τραπεζών. Τις οποίες, θα πρέπει να...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο