Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

To avgi.gr συμμετέχει στην 3ωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ

Σήμερα Τρίτη, 3 Ιουλίου, στις 11 π.μ., στο ξενοδοχείο “ROYAL OLYMPIC” (Αθανασίου Διάκου 28), θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ

Οι δημοσιογράφοι της «Αυγής» συμμετέχουν σήμερα στη 3ωρη στάση εργασίας , από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ, καθώς θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μελών της.

Σήμερα Τρίτη, 3 Ιουλίου, στις 11 π.μ., στο ξενοδοχείο “ROYAL OLYMPIC” (Αθανασίου Διάκου 28), θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ, με όσα μέλη κι αν είναι παρόντα.

Ενόψει της γενικής συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων των εργαζόμενων, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας την ίδια ημέρα, Τρίτη, 3 Ιουλίου, από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. για τους δημοσιογράφους που εργάζονται σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής (στις εφημερίδες, στην ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Επικοινωνίας και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες).

 

Δείτε όλα τα σχόλια