Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ατυχής, αν όχι εμπαθής, η επίθεση της Αγλαΐας Κυρίτση στον Φοίβο Κλαυδιανό, για την παρουσία του ως σχολιαστή σε εκπομπή της ΕΡΤ. Τον έφερε ως παράδειγμα που «διαβάζει τη γραμμή του Μαξίμου» και την κάνει να ντρέπεται «για την ΕΡΤ που υπηρέτησε επί 30 συναπτά έτη», για τον «αγώνα» που έδωσε η κοινωνία για την ΕΡΤ και γενικώς «ντρέπεται» για τη δημοσιογραφία. Μια από τις πιο εύστοχες απαντήσεις που έλαβε στο FΒ ήταν του Κωνσταντίνου Καρίκη, εργαζόμενου στην ΕΡΤ:

«Πάντως, βρε Αγλαΐα, κι εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς ευθύνεται ο Φοίβος για την κατάσταση της ΕΡΤ και της δημοσιογραφίας εν γένει. Είναι απρεπής; Λέει ψέματα; Κρύβει γεγονότα στο ρεπορτάζ που υπογράφει; Διαστρέφει νοήματα δηλώσεων; Κρατά ειδήσεις κάτω από το μαξιλάρι του; Αν θέλεις να κάνεις σκληρή κριτική στην ΕΡΤ, κάνε σε μένα, κάνε στους φίλους σου. Μην κάνεις σε έναν άνθρωπο που δεν έχει ενοχλήσει, δεν έχει προσβάλει, δεν έχει καν εργαστεί στην ΕΡΤ».

Ο «Πρίγκηπας της φωτιάς», μυθοπλασία στο Epsilon TV Η νέα καθημερινή κοινωνική σειρά, σε σενάριο του Γιώργου Κυρίτση και σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα, θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού. Η σειρά θα κινείται στο μοτίβο της καθημερινής σαπουνόπερας, με μυστικά, ψέματα, ανατροπές και απαγορευμένους έρωτες.

Η ΕΡΤ και η Βόρεια Κορέα Τη συνάντηση ιστορικού ενδιαφέροντος μεταξύ των ηγετών των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας, την Τρίτη 12 Ιουνίου, καλύπτει αποκλειστικά η ΕΡΤ με ρεπορτάζ και συνδέσεις στις ενημερωτικές εκπομπές και τα Δελτία ειδήσεων. Ο απεσταλμένος της ΕΡΤ στη Σιγκαπούρη Δημήτρης Απόκης μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από τις συνομιλίες του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν για την αποπυρηνικοποίηση της Κορεατικής Χερσονήσου.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Από όπου κι αν προέρχεται;

Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα να καταδικάσει την ακροδεξιά βία. Δεν την είδε όλο το προηγούμενο διάστημα, στο πλαίσιο σχεδόν όλων των κινητοποιήσεων κατά της συμφωνίας...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο