Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.4°C
2 BF 89%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
14 °C
10.8°C14.9°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.6°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.5°C17.8°C
4 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
2 BF 100%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Δέκα Μικροί Μήτσοι τέλος Το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σατιρικής κωμωδίας του Λάκη Λαζόπουλου μεταδίδεται απόψε, στις 9 μ.μ., στον ΑΝΤ1. Περιλαμβάνει επιστροφές, αναχωρήσεις, συμφιλιώσεις, αποκαλύψεις, ένα παιδί και άλλα πολλά. Το επόμενο Σάββατο 16 Ιουνίου, την ίδια ώρα, θα ακολουθήσει ένα έκτακτο επεισόδιο, όπου θα προβληθούν οι καλύτερες στιγμές, καθώς και το backstage των γυρισμάτων.

«Checkpoint Alpha» Στο πρώτο μέρος της εκπομπής φιλοξενείται ο επικεφαλής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών. Ο Ούντο Μπούλμαν αναφέρει ότι πιστεύει στη συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων στην Ελλάδα και ζητά από τους Ευρωπαίους ηγέτες να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους για τη μείωση του ελληνικού χρέους. Στο δεύτερο μέρος καταγράφει την εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο Στρασβούργο, που έγινε με πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου και ήταν αφιερωμένη στους ανθρώπους που δίνουν τη ζωή τους για την αποκάλυψη της αλήθειας. Την ελληνική δημοσιογραφική οικογένεια εκπροσώπησε στην επιτροπή των βραβείων η υπεύθυνη δημοσιογράφος του «Checkpoint Alpha» Γιάννα Παπαδάκου. Απόψε στον ALPHA, στις 1.15 π.μ.

Ανέκδοτες συνεντεύξεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Αλέξη Παπαχελά παρουσιάζει ο ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, στις 00.30 π.μ. Πρόκειται για το πρώτο μέρος ενός ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων που περιλαμβάνει τις αφηγήσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα επί επτά δεκαετίες όπως τις βίωσε ο ίδιος. Όρος του, να δημοσιοποιηθούν μόνο μετά τον θάνατό του. Το πρώτο μέρος ξεκινάει από την παρουσία του στην Κρήτη και την πρώτη είσοδό του στη Βουλή το 1946.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL