Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Το μαγικό των ανθρώπων: Η νόσος ως πρόκληση Η εκπομπή που επιμελείται η Φωτεινή Τσαλίκογλου παρουσιάζει απόψε το βράδυ την ιστορία της Ελένης Μπαρμπαλιά και το θάρρος της να συνεχίζει να παλεύει με τον διαβήτη από το1974, οπότε διαγνώστηκε σε ηλικία 8 χρόνων, μέχρι σήμερα. Το μαγικό της Ελένης είναι ο ακατάπαυστος αγώνας της από παιδάκι και μέχρι σήμερα. Πάλεψε με την αναλγησία, τα στερεότυπα, την άγνοια, την οπισθοβουλία. Απόψε, στην ΕΡΤ2, στις 21.30.

Γρηγόρης Λαμπράκης - Μαραθώνιος μιας ημιτελούς άνοιξης Τιμώντας τη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη καθώς σήμερα συμπληρώνονται 55 χρόνια από τη δολοφονική επίθεση εναντίον του στη Θεσσαλονίκη, ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής προβάλλει το ντοκιμαντέρ του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου. Το ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τη ζωή και τη πολιτική σταδιοδρομία του γιατρού, βαλκανιονίκη στίβου και βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη, μέσα από ανέκδοτο υλικό και συνεντεύξεις συνεργατών του. Στις 23.00.

Δημοψήφισμα για τις αμβλώσεις στην Ιρλανδία Πραγματοποιείται την Παρασκευή, για την κατάργηση της δρακόντειας νομοθεσίας, κατοχυρωμένης από το σύνταγμα, που απαγορεύει απολύτως τις αμβλώσεις στη χώρα. Ο Κώστας Αργυρός ταξίδεψε στο Δουβλίνο και συνομίλησε με εκπροσώπους των στρατοπέδων του «ναι» και του «όχι». Ερευνά επίσης τον ρόλο της Καθολικής Εκκλησίας, η οποία είναι κάθετη κατά της αλλαγής, αλλά έχει χάσει σημαντικό μερίδιο επιρροής, μετά τα σκάνδαλα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών σε εκκλησιαστικά ιδρύματα, που αποκαλύφθηκαν τα τελευταία χρόνια. Στην ΕΡΤ2, απόψε, στις 23.00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL