Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Τηλεπαράθυρα / Οι εραστές του μαύρου σε νέα ζοφερά επεισόδια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τηλεπαράθυρα / Οι εραστές του μαύρου σε νέα ζοφερά επεισόδια

Ειδικοί σλαβολόγοι με ειδικούς τουρκολόγους διαγωνίζονται στην πιο υψηλή κορώνα κινδυνολογίας και τρομοκρατίας, ενώ διάσημοι συνταξιολόγοι αναλύουν τις περικοπές απνευστί... Ρωμανιάς διαδέχεται Μητρόπουλο και τανάπαλιν.

«Είναι γνωστό ποια κυβέρνηση θα την διαδεχθεί», ο μέγας δρυίδης του ΑΝΤ1 προφήτεψε ένα χρόνο πριν το αποτέλεσμα των εκλογών του 2019.

Όταν ο Κωστής Χατζηδάκης επιτίθεται στην ΕΡΤ, καμία ελευθερία της έκφρασης και του πλουραλισμού δεν προσβάλλεται. Ο ακραιφνής νεοφιλελεύθερος δίνει ένα δίκαιο αγώνα για να ακουστεί πιο πάνω από τη φωνή του, που σκέπαζε όλους τους υπόλοιπους στο πάνελ. Του αξίζει χειροκρότημα.

https://www.youtube.com/embed/p86qWzUSaNw

Τι ακριβώς «κέρδισε η Ν.Δ. στο Βουκουρέστι» για το οποίο πανηγυρίζει η κ. Μπακογιάννη ως ειδήμων; Τουλάχιστον όμως εκείνη παραδέχθηκε το πρωί στον ΑΝΤ1 πως «δεν ξέρω αν όλοι στη Ν.Δ. συμμερίζονται τη γραμμή της στο ‘Μακεδονικό’», αυτό που δεν τόλμησε να παραδεχθεί, το βράδυ της ίδιας μέρας, ο κ. Χατζηδάκης στην ΕΡΤ.

https://www.youtube.com/embed/u5qOD6hfGSc

«Η αυτοπίεση που βάζετε τη χώρα» είπε ο κ. Καραγκούνης κάτι για το “Μακεδονικό” που μόνο εκείνος κατάλαβε ενώ ο κ. Οικονόμου ρωτά με αγωνία τον ειδικό σλαβολόγο στο ΣΚΑΪ, «Επομένως θα αντιδράσετε;» εκλιπαρώντας για ένα ακόμα εθνικιστικό συλλαλητήριο του οποίου να ηγηθεί η Ν.Δ. αγκαλιά με τη Χ.Α.

«Στην ελαφρολαϊκή αντιμνημονιακή Δεξιά ανήκει ο κ. Σακελλαρίου» απεφάνθη ο κ. Μαργαρίτης «Δεν είναι η αγάπη (της Ν.Δ.) αμαρτία», ή το «Να με παίρνανε τα σύννεφα;» εννοεί;

Το 56% ζητάει εκλογές στις δημοσκοπήσεις και ούτε ένα φύλλο... δεν συγκινείται να κουνηθεί. Ντροπή.

Τρομάζει ο Δένδιας με τον πρωθυπουργό, λέει στο ΣΚΑΪ. Λογικό, ακόμα εφιάλτες βλέπει, τον Πετρόπουλο που δημόσια τον έκανε να παραδεχθεί τα fake news της Ν.Δ. για τις συντάξεις.

«Αμετανόητη η κυβέρνηση, αδιόρθωτη μιλά για καθαρή έξοδο»... Δυστυχώς για την κ. Κεραμέως, για καθαρή έξοδο μιλούν και όλοι οι υπόλοιποι εκτός από την ίδια και την αντιπολίτευση που την ακολουθεί.

«Αν αναλάβει η Ν.Δ. θα μελετήσει τα δεδομένα και θα δει τι μπορεί να κάνει». Αν, εφόσον, θα... Τέτοια σαφήνεια για το τι θα κάνει η Ν.Δ. με τις περικοπές συντάξεων...

Την ερώτηση της δημοσιογράφου για το πού θα βρει τα λεφτά ο Κυριάκος για το 4% ανάπτυξη, που μαγικά θα συμβεί μόλις γίνει πρωθυπουργός, η κ. Κεραμέως προτίμησε να μην την ακούσει...

Εγώ ειμί ο θεσμός, είπε ο Βαγγέλης στη Βουλή και υποκλίθηκε το σύμπαν όλο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL