Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Καμπανάκι για τον Τύπο Απαντήσεις από την κυβέρνηση σχετικά με τις προτάσεις που έχει υποβάλει για την ενίσχυση του Τύπου ζητάει η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ). Οι εκδότες ανησυχούν για την οικονομική κατάσταση των εφημερίδων, πολλές από τις οποίες κινδυνεύουν να κλείσουν, όπως σημειώνουν. Υπογραμμίζουν επίσης ότι στη διάρκεια της κρίσης ο Τύπος έχει δεχθεί συνεχή πλήγματα, χωρίς όμως αντισταθμιστικά μέτρα, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, μέσω προγραμμάτων ενίσχυσης του Τύπου (χρηματικές ενισχύσεις, χαμηλοί συντελεστές ΦΠΑ, ακόμα και μηδενικοί, επιδοτήσεις μεταφοράς και διανομής των εφημερίδων κ.λπ.), με πλήρη διαφάνεια.

Έρευνα για την κομπίνα με τα αντικαρκινικά φάρμακα Νέα στοιχεία για τη σοκαριστική υπόθεση της παράνομης διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων φέρνει στο φως η εκπομπή «Checkpoint Alpha», με τη Γιάννα Παπαδάκου, απόψε στη 1.10 μετά τα μεσάνυχτα στον Alpha. Η κάμερα της εκπομπής ξεκινά από το εργαστήριο του Λαϊκού, όπου αφαιρούσαν τα φάρμακα οι εμπλεκόμενοι, και φτάνει στους χώρους φύλαξης, στη λαχαναγορά της Καλλιθέας αλλά και στο φαρμακείο της φερόμενης ως Νο 2 της σπείρας. Ακόμη, ταξιδεύει στο Κάιρο, όπου έδρευε η εταιρεία με τα εικονικά τιμολόγια εισαγωγής των κλεμμένων, «πετάει» στη Γερμανία και τις χώρες που εξάγονταν τα παράνομα σκευάσματα.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανήθικοι και επικίνδυνοι

Όσο πλησιάζει η ώρα να έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην Ολομέλεια της Βουλής, τόσο η τακτική της Ν.Δ. γίνεται πιο ανήθικη, αλλά και πιο επικίνδυνη. Είναι σαφές ότι η Ν.Δ. θέλει να αποφύγει με κάθε...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο