Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.8°C
1 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.8°C13.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.3°C
0 BF 81%
Βίντεο- ομολογία του δράστη για το «περούκα gate» και την πλαστογραφία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βίντεο- ομολογία του δράστη για το «περούκα gate» και την πλαστογραφία

Στη δημιουργία εντυπώσεων εναντίον της κυβέρνησης, που επιχειρούν στελέχη της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αλλά και "συνεργαζόμενοι" δημοσιογράφοι, σχετικά με το «περούκα gate» του Σεπτεμβρίου 2016, απαντά ο Γιώργος Χριστοφορίδης, πρώην σύμβουλος του Νίκου Παππά, θύμα και αυτός των επιτήδειων μεταμφιεσμένων.

Με βίντεο που απέστειλε, εμφανίζει τον έναν εκ των δύο πρωταγωνιστών με τις περούκες, Δ. Σουλτογιάννη, σε συνέντευξη του στην Τατιάνα Στεφανίδου στο «Ε», λίγο μετά το περιστατικό, να ομολογεί την πράξη τους, δηλαδή την παρακολούθηση, τη μεταμφίεση, αλλά και την πλαστογράφηση της υπογραφής του Χριστοφορίδη. Όλα αυτά, επιχειρήθηκαν στο πλαίσιο «ρεπορτάζ» στο λόμπυ του ξενοδοχείου όπου διέμεναν ο Ν. Παππάς και η ελληνική αποστολή στη Ν. Υόρκη, στη Σύνοδο του ΟΗΕ τότε, για το μεταναστευτικό, προκειμένου να ...τεκμηριωθεί πόσα πολλά ξοδεύουν οι της κυβέρνησης...

Στη συνέντευξη του εμφανίζεται ο Δ. Σουλτογιάννης (συνεργάτης του Θ. Δημάδη) να αναφέρει για την πλαστογραφία: «Ο Θ. Δημάδης, πάνω στη γρηγοράδα του, υπέγραψε με το όνομα ενός φίλου και συναδέλφου», δηλαδή του Χριστοφορίδη! Και να συμπληρώνει: «Ήταν μεγάλο λάθος, ενδεχομένως ένα λάθος που έχει και συνέπειες».

Σημειωτέον, ότι έχει ήδη γίνει η δίκη της αγωγής που κατέθεσε ο Θ. Δημάδης εναντίον ΜΜΕ που δημοσίευσαν το περιστατικό, όπως το ΑΠΕ, η Εφ.Συν. κ.ά., από τα οποία ζητάει μάλιστα και αποζημίωση.

Σαν να μην έφτανε η αγωγή, την ερχόμενη Παρασκευή ο Νίκος Παππάς έχει κληθεί να απαντήσει επί του «περούκα gate» στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, σε ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θ. Παπαθεοδώρου, ο οποίος όπως φαίνεται, θεώρησε ότι μπορεί να κάνει εύκολη αντιπολιτευτική ρητορεία. Όμως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο μόνος. Εκτεθημένοι για σχόλια υπερ των «περουκοφόρων» είναι επίσης η της βουλευτής της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο γραμματέα ς της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Β. Κεγκέρογλου και ο πανταχού παρών δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Α. Πορτοσάλτε.

«Μετά τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο-ομολογίας εκ μέρους του ενός εκ των δύο πρωταγωνιστών, ουδείς μπορεί να διατηρεί την παραμικρή αμφιβολία κατά πόσον έγινε πλαστογραφία. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού», τονίζει σε δήλωση του ο Γιώργος Χριστοφορίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL