Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C17.4°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.8°C13.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.3°C12.3°C
0 BF 71%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Καμπανάκι ΕΣΗΕΑ για τον τελικό Κυπέλλου Να προλάβει τυχόν θερμόαιμους, με αφορμή τον τελικό ΑΕΚ- ΠΑΟΚ την Κυριακή, επιδιώκει με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ από κοινού με τον ΠΣΑΤ. Η Ένωση Συντακτών και η Ένωση Αθλητικογράφων καλούν τους «ελάχιστους δημοσιογράφους που εμπλέκονται σε προσωπικές αντεγκλήσεις με συναδέλφους τους» να μην ξεχνούν τον κώδικα δεοντολογίας, σύμφωνα με τον οποίο «η πληροφόρηση είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα ή μέσο προπαγάνδας... και ο δημοσιογράφος οφείλει να μεταδίδει την είδηση ανεπηρέαστα από τις προσωπικές του πεποιθήσεις». Οι λίγοι αυτοί δεν μπορούν να χαρακτηρίζουν το σύνολο των αθλητικών συντακτών σημειώνουν οι δημοσιογραφικές ενώσεις.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης είναι προσκεκλημένος της Βάλιας Πετούρη στην εκπομπή «Επτά», σήμερα, στις 12.30 μ.μ. στην ΕΡΤ1. Ο κ. Σπίρτζης μιλάει για τις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της FYROM, τη σύνδεση Ελλάδας - FYROM με τον νέο οδικό άξονα, καθώς και για τους υπό κατασκευή οδικούς άξονες στη χώρα.

Τον Κώστα Αρζόγλου φιλοξενεί ο Ανδρέας Ροδίτης στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές», την Κυριακή, στις 9 μ.μ., στην ΕΡΤ2. Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης μαζί με τους υπέροχους καλεσμένους του πραγματοποιούν μια «βουτιά» στον χρόνο και μας αφηγούνται γλυκές, αστείες, άγνωστες αλλά και δύσκολες στιγμές. Μαζί του στο στούντιο οι Aurora Marion Αρζόγλου, Δημήτρης Μαλισσόβας, Υβόννη Μαλτέζου, Άννα Παναγιωτοπούλου, Θοδωρής Πανάς, Βάνα Πεφάνη και Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Παρίσι '68- Βερολίνο '68 Με αφορμή τον Μάη του '68, η εκπομπή «28 φορές Ευρώπη» παρουσιάζει το Βερολίνο του 1968: στη Γερμανία η νέα γενιά θα θέσει τους γονείς και τους παππούδες της προ των ευθυνών τους για τα εγκλήματα του ναζισμού. Σύμβολο εκείνης της εξέγερσης ήταν ο Ρούντι Ντούτσκε, θύμα δολοφονικής επίθεσης στην καρδιά του Βερολίνου από έναν φανατικό ακροδεξιό. Τη σύζυγο του Ρούντι Γκρέτχεν Ντούτσκε συναντά στο Βερολίνο ο Κώστας Αργυρός. Στην εκπομπή μιλούν ακόμα η αντιπρόεδρος των Πρασίνων της γερμανικής Βουλής Κλαούντια Ροτ και άλλοι πρωταγωνιστές της «άνοιξης ενάντια στον αυταρχισμό της εξουσίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL