Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Από την Κίνα για ο/α παραγωγές Πολυμελή υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία της Κινεζικής Κρατικής Ραδιοτηλεοπτικής Αρχής (SARFT) υποδέχτηκαν χθες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης - Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος. Εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιρειών κινηματογράφησης και οπτικοακουστικών παραγωγών της Κίνας ενημερώθηκαν για τις ευκαιρίες που δημιουργούνται στη χώρα μας από τον νέο νόμο για την ενίσχυση των οπτικοακουστικών παραγωγών. Η κινεζική αντιπροσωπεία εκδήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον.

Κλεμμένο I: Ευτυχώς που υπάρχουν τα Eurogroup γιατί αν περιμέναμε από τη Eurovision...

Κλεμένο II: Μόνο μπράβο στην ελληνική κυβέρνηση για την αποδόμηση του απαίσιου θεσμού της Γιουροβίζιον από τα μέσα. Του χρόνου να στείλουμε την κόρη του Ζαφείρη Μελά να αποκλειστούμε για πάντα. #άπατο

Κλεμμένο III: Με Δάφνη Μπόκοτα και παλιό ΠΑΣΟΚ θα 'μασταν ήδη στον τελικό.

«Μπαμ» και κάτω Ούτε δύο μήνες δεν συμπλήρωσε στα περίπτερα η πρωινή εφημερίδα «Μπαμ» και αναστέλλει την καθημερινή της έκδοση. Η εφημερίδα θα κυκλοφορεί πλέον κάθε Κυριακή.

Επιστρέφει στην ΕΡΤ Με προσωρινή διαταγή από το Πρωτοδικείο αναστέλλεται η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ να απομακρύνει τον εντεταλμένο σύμβουλο προγράμματος Σπύρο Κρίμπαλη. Ο Σ. Κρίμπαλης, που είχε απομακρυνθεί από την ΕΡΤ λόγω «δυσαρμονίας στη συνεργασία του με τη διοίκηση», επιστρέφει από σήμερα στο Ραδιομέγαρο.

«360ο»: Πώς η ενέργεια επηρεάζει τη ζωή των ανθρώπων; Κοζάνη και Τήλος: όταν η παραγωγή τής ενέργειας αλλάζει ζωές. Η εκπομπή με τη Σοφία Παπαϊωάννου επισκέπτεται τις δύο περιοχές και διαπιστώνει πώς στην Κοζάνη χωριά ολόκληρα σβήνουν από τον χάρτη λόγω της επέκτασης των εξορύξεων του λιγνίτη, ενώ η Τήλος έχει γίνει ένα ενεργειακά αυτόνομο νησί, με πράσινη ενέργεια, φιλική προς το περιβάλλον, εγκαθιστώντας ένα μικρό φωτοβολταϊκό πάρκο και μια ανεμογεννήτρια. Απόψε, Alpha, 23.50.

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ν.Δ. όπως VMRO

Δυο μύθοι διακινούνται από τους επαγγελματίες πατριώτες και στην πλευρά του Αξιού και στην πλευρά του Βαρδάρη. Ο μύθος της προδοσίας κι ο μύθος της ταπείνωσης. Λένε οι εθνικιστές του VMRO στη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο